Παναγιώτα Βλαντή – «Ούτε οι συγγενείς μου δεν ήξεραν για το γάμο μου, πολλοί παρεξηγήθηκαν»

«Τον θαυμάζω πάρα πολύ τον άντρα μου. Ο Γιάννης είναι εκτός χώρου και είναι υποστηρικτικός»

Η Παναγιώτα Βλαντή καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο της που έγινε μυστικός σχεδόν από όλους.

«Δεν θέλει να μιλάει πολύ για εκείνος, αυτό που θα πω είναι ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Γνωριστήκαμε το 2018, μετά πέσαμε σε καραντίνα, αλλά τα καταφέραμε. Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς άγχος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Ο Γιάννης είναι εκτός χώρου και είναι υποστηρικτικός. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν γκρινιάζει τώρα που ξεκίνησα γυρίσματα. Του ήρθε απότομο αλλά δεν είναι κτητικός, του αρέσει που δουλεύω. Δεν είναι το καλύτερό του αλλά το καταλαβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Το κρατήσαμε κρυφό για να το χαρούμε. Δεν θα θέλαμε τη μέρα του γάμου να μαζευτεί κόσμος και φωτογράφοι που δεν θα θέλαμε. Ούτε σε συγγενείς δεν το είχα πει. Ήμασταν 50 άτομα. Αν έκανα κάτι τέτοιο, έτσι θα το έκανα. Δεν είχαμε πολλούς συγγενείς μαζί μας, κάποιοι παρεξηγήθηκαν, όμως αν κάποιος θύμωσε παραπάνω από το να χαρεί, τότε υπάρχει πρόβλημα».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με διώχνουν από το σπίτι γιατί θέλουν να το πουλήσουν»

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν το πήρα καλά όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου θα ξαναπαντρευτεί»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»...