Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Χριστιάννα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών...

Οι σταρ της μουσικής βιομηχανίας που έκαναν γερή μπάζα στην παγκόσμια πρωτεύουσα...

Την ώρα που ο Ελβις Πρίσλεϊ παραμένει ο αδιαφιλονίκητος...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Με το βλέμμα στη Μακεδονία τού 2030!

«Πάμε, Τζίτζι» τού φώναξε η Ναταλία, όταν παρουσίασε τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Αννίτα Ναθαναήλ – «Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της Ιωάννας» (video)

«Η Ιωάννα ένιωθε ότι εκπροσωπεί όλες τις γυναίκες που έχουν υποκύψει στα εγκλήματα του τελευταίου διαστήματος»

Η Αννίτα Ναθαναήλ καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» μίλησε για τη φιλία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και πώς είναι η καθημερινότητα της 35χρονης ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι.

«Είχα την πολυτέλεια του χρόνου και μπορούσα να τη βοηθήσω. Ξεκίνησε η επαφή μας επειδή μέσα από τα ταξίδια μου στην Ασία, είχα επαφή με κάποια προσθετικά, μήπως τη βοηθούσαν να βγαίνει απαρατήρητη έξω. Ήταν κάτι που δεν ήταν συμβατό για την περίπτωσή της. Δεν μπορούσε να τα βάλει πάνω από τη μάσκα, την οποία φορά 23 ώρες το 24ωρο. Στη συνέχεια σκεφτόμουν πώς μπορώ να βοηθήσω για να μαζευτούν χρήματα. Κάναμε μια εκστρατεία με τη βοήθεια ενός καλού φίλου του συζύγου μου.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι – «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε η Ιωάννα

image 5

Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Η Ιωάννα έχει μια ομάδα ανθρώπων που τη λατρεύουν. Μακάρι να είχα κι εγώ τόσο καλές φίλες όσο εκείνες που έχει. Κάναμε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, στο Παρίσι για να δούμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνουμε. Η σχέση μας χτίστηκε και πλέον είναι κομμάτι της ζωής μου».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Στεφανίδου – «Ιωάννα μου είσαι νικήτρια, αυτή που σου έκανε κακό είναι η δειλή»

Όσο για την έναρξη της δίκης και τα συναισθήματά της είπε: «Ήταν έκρηξη συναισθημάτων, κανείς δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για όλο αυτό που συνέβη. Μάθαμε την ώρα που φτάσαμε στο δικαστήριο ότι δεν θα είναι η κατηγορούμενη. Το πρώτο της συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Όλοι μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε να δούμε έστω μία ένδειξη μεταμέλειας».

Πώς σχολίασε τη κίνηση του δικηγόρου της κατηγορουμένης, Σάκη Κεχαγιόγλου να πλησιάσει και να μιλήσει στην Ιωάννα; «Ήταν η ανθρώπινη πλευρά του, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο από τον συνήγορο της κατηγορουμένης».

IMG 0546.jpg

Και συνέχισε μιλώντας για τη καθημερινότητα της κοπέλας: «Η Ιωάννα κάνει τρεις ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε ένα παιδάκι το οποίο αντέδρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που αντίκρυζε. Πρέπει να εκπαιδευτούμε για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό. Η Ιωάννα εκπαιδεύεται σε διάφορους τομείς όλον αυτόν τον καιρό, γιατί θέλει πάλι να εργαστεί και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ξέρει ότι δεν μπορεί να γίνει όπως πριν, ξέρει ότι θα πάρει χρόνο».

IMG 0524

Για τη στιγμή του δικαστηρίου ανέφερε: «Εκείνη τη στιγμή είναι ένα νεκρός χρόνος. το βίωσε με περίεργο τρόπο, της πήρε αρκετές ώρες να ηρεμήσει, να χαλαρώσει. Είχε την ανάγκη να το πάει ξανά και ξανά. Η απουσία και η πλήρης αποστασιοποίηση της κατηγορούμενης την πείραξε πολύ. Έβαλε όλες τις δυνάμεις της για να πάει εκεί. Η Ιωάννα ένιωθε ότι εκπροσωπεί όλες τις γυναίκες που έχουν υποκύψει στα εγκλήματα του τελευταίου διαστήματος. Νιώθει χρέος να είναι στο δικαστήριο, είναι το μόνο επιζών θύμα εγκληματικών ενεργειών.

IMG 0521

Μίλησε επίσης για τη μητέρα της Ιωάννας που στέκεται βράχος στο πλευρό της. «Η μητέρα της σοκαρίστηκε χθες, ειδικά στην έξοδο που έπεσαν όλοι πάνω της. Την έχει ξαναγεννήσει δεύτερη φορά, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι συνέχεια δίπλα της για να τη βοηθά. Η Ιωάννα χρειάζεται συνέχεια παροχή υπηρεσιών ακόμα. Αν δεν είναι η μητέρα της πρέπει να είναι κάποιος να τη βοηθήσει. Η Ιωάννα θα είναι ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτέμβρη. Σύντομα θα πάρει τον λόγο να μιλήσει. Έχει τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή της. Είναι ένας άνθρωπος – σύμβολο και ευελπιστούμε ότι θα αποτρέψει πολλές γυναίκες να βρεθούν στη θέση της».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ μετά το διαζύγιό του...

Η κομψή κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο Κολωνάκι είναι μαμά γνωστής ηθοποιού

Η σικάτη κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο...

Παύλος Ορκόπουλος: Δε θα πιστέψετε ποια είναι η σύζυγός του – Έπαιζαν μαζί στο «Παρά Πέντε»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...

Νέος έρωτας στην σόουμπιζ – Ερωτεύτηκαν στις νυχτερινές πίστες

Νέος έρωτας «έσκασε» στην ελληνική σόουμπιζ στον χώρο του...

Ελένη Μενεγάκη για Κασσελάκη: «Δεν ακούγεται ωραίο από ένα νέο παιδί να λέει…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα ατόπημα στην ομιλία του...

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο Εφετείο για το τροχαίο του

Βγήκε η απόφαση για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη....

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απαντάει στον Αλέξη Κούγια

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος μίλησε για την...