Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Δικαστική νίκη στον «εμφύλιο» για τον Αντώνη Λιβάνιο

Δικαίωση του επιχειρηματία στη μάχη με την πρώην σύζυγό του Εμυ για τη διατροφή των παιδιών τους

«Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε: είμαι αθώος. Μετά από 14 χρόνια, σήμερα μιλάω δημόσια για πρώτη φορά για το προσωπικό δράμα του διαζυγίου μου από την πρώην σύζυγό μου. Ευχαριστώ τον Αρειο Πάγο και το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για την αθώωσή μου. Υπέμεινα επί 14 ολόκληρα χρόνια, αγωνιζόμενος για τα παιδιά μου, τις ατέλειωτες αγωγές και μηνύσεις της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου Γιάννη Κελεμένη για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τις εξαιρετικές νομικές ικανότητές του.

Ευχαριστώ τη νυν σύζυγό μου Πέγκυ για την εμπιστοσύνη της και την αγάπη της στα 4 παιδιά μου. Ευχαριστώ τα 4 παιδιά μου Κωνσταντίνο, Αλεξάνδρα, Ελίζαμπεθ και Βικτώρια που αντέχουν στο μίσος της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Παραμένω πατέρας 4 παιδιών, σύζυγος σήμερα της Πέγκυς και υπεύθυνος οικογενειάρχης. Η οικογένεια είναι το ύψιστο αγαθό του Θεού προς τον άνθρωπο. Ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά μου και τις οικογένειες όλου του κόσμου». Τη δήλωση αυτή ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o επιχειρηματίας Αντώνης Λιβάνιος, ambassador of Equity in Energy στην εταιρία U.S. Department of Energy, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο Χιούστον και έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, καθώς είναι πλέον παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα μηχανολόγο Πέγκυ Λιβανίου, την οποία γνώρισε στη Βιένη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Όσο για την όμορφη δημοσιογράφο και πρώην τηλεπαρουσιάστρια Εμυ Λιβανίου, είχε αναφερθεί παλαιότερα δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά πολύ κομψά και διακριτικά για το τέλος του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και το διαζύγιο που πήραν πριν από 11 χρόνια, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν βρέθηκε μόνη με τα δύο παιδιά της, τα οποία, όπως είχε δηλώσει, «καταλάβαιναν και γνώριζαν τα πάντα ήδη από πολύ μικρή ηλικία». Πριν από περίπου 21 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2000, στον Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου δύο πολύ νέα και όμορφα παιδιά, αποτελώντας το ιδανικό ζευγάρι της νέας χιλιετίας: ο Αντώνης Λιβάνιος, επιχειρηματίας, στέλεχος επικοινωνίας της Ν.Δ., και η Εμυ Λιβανίου, η εντυπωσιακή δίμετρη καλλονή της δημοσιογραφίας, με καταγωγή από το Κιάτο.

Τηλεοπτική καριέρα

Η γέννηση των δύο παιδιών τους ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του πολύ ερωτευμένου και ταιριαστού ζευγαριού, ενώ συγχρόνως απογειώθηκε η τηλεοπτική καριέρα της γλυκιάς Εμυς. Ξαφνικά και οι δυο τους χάθηκαν από την κοσμική ζωή, ενώ μερικά χρόνια αργότερα η Εμυ Λιβανίου, μόνη με τα δύο της παιδιά, κατάφερε και στάθηκε πάλι στα πόδια της, αρχίζοντας νέα επαγγελματική καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο πρώην σύζυγος ωστόσο ήταν εξαφανισμένος από παντού και φημολογούνταν ότι ζούσε μόνιμα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Σύμφωνα με παλιά δημοσιεύματα στον Τύπο, το 2013 κατατέθηκε η αγωγή της Εμυς Λιβανίου για τη διατροφή των παιδιών της, καθώς ο πρώην σύζυγος φημολογούνταν ότι δεν ήταν τυπικός στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...