Η Φανή Χαλκιά βάπτισε το μικρό γιο τους στη Μάνη

Πάρτι στην παραλία με μαγιό και guest τον Μουζουράκη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, στη Μάλσοβα της Μάνης, έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η βάφτιση του μικρότερου γιου της Φανής Χαλκιά και του Λούη Καραμάνου.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο, με νονούς δύο φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τη showbiz. Σημειώνεται ότι ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος πήρε το όνομα του παππού του, από την πλευρά της μητέρας του Φανής, ενώ ο μόλις δύο ετών αδελφός του λέγεται Πέτρος, έχοντας πάρει παραδοσιακά το δικό του όνομα από τον άλλο παππού, τον πατέρα του Λούη. Μάλιστα, είχε βαφτιστεί κι εκείνος στην ίδια εκκλησία με τον Κωνσταντίνο το 2018.

Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι του γνωστού επιχειρηματία και της ολυμπιονίκου χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία Καλογριά, όπου έγινε πάρτι με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός στο beach bar που βρίσκεται εκεί και ανήκει στον Λούη Καραμάνο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο anchorman του Alpha Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα και τις κόρες τους, αλλά και ο φιλότεχνος δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός με την παρέα του.

Οσο για τη μεγάλη έκπληξη, δεν ήταν άλλη από τη live εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη με την μπάντα του. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και κριτής στο «Voice» διασκέδασε τους προσκεκλημένους στο πάρτι της βάφτισης του Κωνσταντίνου ερμηνεύοντας επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του, όπως επίσης και άλλα, παλιά και καινούργια, αγαπημένα τραγούδια. Αναπόφευκτα οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διοχετεύτηκαν στα social media από το γεγονός ήταν πολλά.

Για την ιστορία, η Φανή Χαλκιά και ο Λούης (από το Ηλίας) Καραμάνος γνωρίζονταν και έκαναν παρέα ως φίλοι αρκετά χρόνια προτού προχωρήσουν σε σχέση. Κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χάθηκαν για περίπου μία δεκαετία και, μόλις βρέθηκαν ξανά, το ειδύλλιό τους «φούντωσε». Οπως έχει αποκαλύψει η αθλήτρια σε συνέντευξή της στο παρελθόν, έμειναν μαζί από την πρώτη εβδομάδα που έγιναν ζευγάρι και μέσα σε έναν μήνα εκείνη έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Πέτρο. Ε, η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: γάμος, βάφτιση και τώρα κι άλλη βάφτιση! Να τους ζήσουν τ’ αγόρια τους!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.