Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον «Σασμό»: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Αστέρης είναι ο Ορφέας Αυγουστίδης»

Εξομολογήσεις για τον δικό της «Σασμό»

Οι τηλεθεατές την απόλαυσαν στις «Αγριες μέλισσες» στον ρόλο της Θεοδοσίας και φέτος τη βλέπουν να σαρώνει με το υποκριτικό της ταλέντο στη σειρά του Alpha «Σασμός».

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, που ξεπήδησε μέσα από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» και έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα της τόσο στον κινηματογράφο όσο στο θέατρο και στην τηλεόραση, μίλησε στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και στη Μαρία Ανδρέου για την πορεία της στην τηλεόραση και όχι μόνο!

ΣΑΣΜΟΣ Ορ.Αγουστίδης Χρ.Χειλά Φαμέλη Copy

Η 28χρονη ηθοποιός, αφού αρχικά εξομολογήθηκε πως πέρυσι το τηλεοπτικό κοινό τη μίσησε -αν και με το τραγικό της τέλος η Θεοδοσία λυτρώθηκε τελικά στις «Μέλισσες» για όσα έκανε στην Ελένη και στον Λάμπρο-, φέτος, ως Αργυρώ, θα δικαιωθεί ως χαρακτήρας! Μιλώντας για το πώς της δόθηκε ο ρόλος στον «Σασμό» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου είπαν “σας θέλουμε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο”. Διάβασα το βιβλίο, το σενάριο και είπα το “ναι” με όλη μου την καρδιά. Το θέμα της παραγωγής ήταν πώς θα ταιριάξω με τον Αστέρη… Ποιος θα ήταν ο Αστέρης; Ποιος θα ήταν ο γιος του φονιά του πατέρα μου, λόγω της κρητικής βεντέτας, που θα με κάνει να τα ξεχάσω όλα, μίση και πάθη, και να τον ερωτευτώ δυνατά, να προχωρήσω μπροστά, να μην υπολογίσω τίποτα σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος για να έρθει και η συμφιλίωση στις δύο οικογένειες; Εκεί έγιναν αρκετές οντισιόν, και πιστεύω ότι με τον Ορφέα Αυγουστίδη, αυτόν τον υπέροχο ηθοποιό, έδεσε η χημεία μας και γίναμε ένα πιστευτό ζευγάρι στα μάτια του κόσμου». Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Αστέρης είναι ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ταιριάζουμε σε πολλά και έχουμε ως Αργυρώ και Αστέρης μια χαρά: Αυτά τα παιδιά έχουν χάσει τους πατεράδες τους από μια βεντέτα, αλλά μέσα τους έχουν μια ζωντάνια, μια χαρά – τη χαρά της ζωής και του έρωτα που νικά τον φόβο του θανάτου».

ΣΑΣΜΟΣ Χρ.Χειλά Φαμέλη Ορ.Αυγουστίδης 1

Τηλεοπτική επιτυχία

Η ίδια, μάλιστα, δεν έκρυψε τη χαρά της που ο «Σασμός» είναι αυτή τη στιγμή στα στόματα του τηλεοπτικού κοινού και σαρώνει ριάλιτι μαγειρικής, μοντέλων και άλλες σειρές μυθοπλασίας. «Αμείβεται ο κόπος μας. Σε αυτή τη σειρά παίζουν καταπληκτικοί ηθοποιοί. Τι να πω για τη Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται τη μητέρα μου, την Ολγα Δαμάνη, τη γιαγιά μου, τον Δημήτρη Ημελλο, τον αστυνομικό του χωριού, τον Δημήτρη Λάλο, που παίζει τον Μαθιό, τον αδερφό του Αστέρη, τη Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη, τον Τάσο Νούσια ως Στεφανή και, βέβαια, για το άλλο μου μισό στη σειρά, τον Ορφέα Αυγουστίδη; Είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί, που έχουν σμιλευτεί πάνω στη σκηνή του θεάτρου. Είμαι τόσο τυχερή που παίζω με όλους αυτούς τους ηθοποιούς! Τους παρατηρώ όλους και κλέβω βλέμματα, κινήσεις. Η Ολγα Δαμάνη, που υποδύεται τη γυναίκα η οποία συνομιλεί με τη φύση και ξέρει τα σημάδια και τους οιωνούς, είναι απλά συγκλονιστική» ανέφερε η γλυκιά ηθοποιός, ενώ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είπε πως δεν έχει καμία σχέση με την Κρήτη, όπου εκτυλίσσεται η σειρά!

«Δεν έχω καμία σχέση με την Κρήτη, αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο: Οταν πήγαινα διακοπές ή με τους θιάσους σε περιοδεία έλεγα μέσα μου “θέλω κάποια χρόνια από τη ζωή μου να ζήσω στα Χανιά”. Η Κρήτη είναι ξεχωριστός τόπος – σαν να είναι άλλο κράτος. Αλλη μουσική, άλλη διάλεκτος, άλλη προφορά, άλλα ήθη και έθιμα, άλλη κουζίνα, ενδυμασία, κουλτούρα. Η Κρήτη του Καζαντζάκη, του Νίκου Ξυλούρη, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Μίκη Θεοδωράκη… Ενας ανυπότακτος λαός, ελεύθερος. Η βεντέτα είναι στα αρνητικά τους. Με ξεπερνά και ως σκέψη. Εχω μάθει ότι έχει ξεκληριστεί ένα ολόκληρο χωριό από μια βεντέτα τα παλαιότερα χρόνια, ενώ -μην πάμε μακριά- πριν από 1,5 χρόνο συγκλονιστήκαμε στις ειδήσεις ακούγοντας για ένα διπλό φονικό στα Ανώγεια από ξεκαθάρισμα λογαριασμών και τον θρήνο που έπεσε μετά στο χωριό»!

ΣΑΣΜΟΣ Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη

Στη θέση της Αργυρώς

Οσο για το αν ήταν στη θέση της Αργυρώς, της ηρωίδας, και αν θα μπορούσε να ερωτευτεί τον γιο του φονιά του πατέρα της, η Θεοδοσία Χειλά-Φαμέλη απάντησε: «Ναι! Πάλι το ίδιο θα έκανα με αυτό που κάνει η Αργυρώ. Στην αρχή θα θύμωνα με τον εαυτό μου, θα αντιστεκόμουν, θα ήθελα να αποδράσω, να φύγω, αλλά μετά θα με κατέκλυζε το συναίσθημα. Την Αργυρώ την έχω φέρει κοντά μου – είναι οικεία μου. Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη μοιάζει με αυτόν του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας – δυο νέοι άνθρωποι που βράζει το αίμα τους και θέλουν να είναι μαζί».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...