Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Μαρία Ολυμπία – Το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύει στα καλλυντικά η εγγονή του τέως βασιλιά

Εδώ ο κόσμος καίγεται και... η Μαρία Ολυμπία χτενίζεται!

Χίλια ευρώ τον μήνα δεν φτάνουν για το beaute της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η 25χρονη Ολυμπία, η οποία αρέσκεται στο να προκαλεί, αποκάλυψε την πολύ ακριβή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί για να είναι ανάλογη των κοινωνικών υποχρεώσεών της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Tatler».

Το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι έχει εμμονή με τα extension βλεφαρίδων, το κόστος των οποίων αγγίζει τα 380 ευρώ. «Στη Νέα Υόρκη πήγαινα σε ένα μέρος που λεγόταν JJ Eyelashes στο Μάντισον, που μου άλλαξε τη ζωή. Και κοιμάμαι με μάσκα ματιών κάθε βράδυ για να μην μπλέκονται – είναι απίστευτες» είπε η Ολυμπία.

166421785 208497814383884 7605889756890888934 n

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής προσφέρει την ώρα της περιποίησης των βλεφαρίδων θεραπεία ρεφλεξολογίας στα ταλαιπωρημένα πόδια των διάσημων πελατισσών του, με το συνολικό κόστος να αγγίζει έως και τα 380 ευρώ. Η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Κάρολου αποκάλυψε επίσης ότι μία φορά τον χρόνο, όταν βρίσκεται στο Λος Αντζελες, φτιάχνει τα φρύδια της στο Anastasia’s, που χρεώνει 55 ευρώ μόνο για σχήμα, ενώ για κούρεμα και χτένισμα αφήνεται μονάχα στα χέρια του Κριστιάνο, στο κομμωτήριο Richard Ward. «Με ξέρει από τότε που ήμουν 8 ετών. Πήγαινα πάντα εκεί, γιατί εκείνος έφτιαχνε και τα μαλλιά της μητέρας μου» εξηγεί. Με μια γρήγορη ματιά στο site του κομμωτηρίου βλέπει κανείς ότι για λούσιμο, θεραπεία, κούρεμα και χτένισμα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του πληρώνει 260 ευρώ. Για βαφή, η Ολυμπία πηγαίνει στο Josh Wood στο Λονδίνο, δίνοντας περίπου 225 ευρώ.

Μία ακόμα «εμμονή» της, όπως λέει, είναι και οι θεραπείες προσώπου. «Πηγαίνω στο νέο κατάστημα του Organic Pharmacy για Lifting Power Facial, που είναι εκπληκτική. Αν όχι εκεί, πηγαίνω στο Four Seasons, επειδή το spa του είναι στην ταράτσα και είναι υπέροχο» ανέφερε. Οπως σχολιάζει η «Daily Mail», κάνοντας αναπαραγωγή τη συνέντευξη της Ολυμπίας στο «Tatler», οι θεραπείες προσώπου στο Four Seasons κοστίζουν περίπου 520 ευρώ έκαστη. Σύμφωνα μάλιστα με το site, για να δει κανείς αποτελέσματα απαιτείται πακέτο 12 θεραπειών συνολικού κόστους 1.180 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική που ακολουθεί, η Ολυμπία δηλώνει φανατική του pilates. Οταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη επισκέπτεται το SLT, η μηνιαία συνδρομή απεριόριστων επισκέψεων στο οποίο ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Η 25χρονη Ολυμπία, που έχει 150.000 followers στο Instagram, μπορεί να ακολουθεί πριγκιπικές κούρες ομορφιάς, όμως δεν είχε πάντα πριγκιπική συμπεριφορά. Το 2018 είχε εκπλήξει δυσάρεστα τους γονείς της, τους ακολούθους της και όλη την καλή κοινωνία στην οποία ανήκει, ποζάροντας με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο σε ανάρτησή της στο Instagram.

φ1 1 55

Αμέσως η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μια τέτοια φωτογραφία δεν αρμόζει στο προφίλ της γνωστής οικογένειας, αφού δεν… ταιριάζει με το πρωτόκολλο των γαλαζοαίματων! Πέραν τούτου, τα σχόλια των followers που ακολούθησαν δεν ήταν διόλου κολακευτικά. Γενικότερα, όμως, της αρέσει να προκαλεί ποστάροντας στιγμιότυπα από το εξωφρενικά χλιδάτο lifestyle της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...