Η συγκίνηση της Αλεξάνδρας Ούστα όταν ρωτήθηκε για το Σάκη Μπουλά (video)

«Η ζωή μου δεν ήταν ρόδινη. Δεν πέρασα καλά σε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δεν ήθελα όμως να με καταβάλλει»

Η Αλεξάνδρα Ούστα «λύγισε» σε συνέντευξή της όταν αναφέρθηκε στη σχέση της με το Σάκη Μπουλά και στον θάνατό του.

«Η ζωή μου δεν ήταν ρόδινη. Δεν πέρασα καλά σε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δεν ήθελα όμως να με καταβάλλει. Πιστεύω ότι ό,τι έρχεται στη ζωή μας έρχεται για κάποιο λόγο, να μας κάνει πιο δυνατούς. Έχασα τους γονείς μου, τους παππούδες μου που ήταν αγαπημένοι μου, και συνέβησαν αρκετά κοντά χρονικά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Πού έβρισκε τη δύναμη ενώ γνώριζε πως θα πέθαινε ο Σάκης Μπουλάς αυτή να ήταν εκεί να του δίνει κουράγιο; «Ακόμα και αν το ξέρεις, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος. Ενώ είσαι στο νοσοκομείο και συμβαίνουν όλα αυτά πιστεύεις ότι θα έρθουν κάπως αλλιώς τα πράγματα. Λες είναι σοβαρά αλλά μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο. Και τελοσπάντων έρχεται η στιγμή που εγκαταλείπουν οι δυνάμεις και συμβαίνει το τέλος». Όταν ρωτήθηκε τι της λείπει από εκείνον δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

https://vimeo.com/619787247

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...