Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Πέγκυ Σταθακοπούλου – Αποκάλυψε την ηλικία της αλλά και αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση

«Η σχέση με τα social είναι η προσπάθεια μιας μεγάλης γυναίκας να λειτουργήσει με σημερινούς όρους»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πέρα από ωραία γυναίκα υπήρξε και από τις πιο κομψές ηθοποιούς της γενιάς της.

Είχα ένα αριστοκρατικό στιλ και ξεχώριζε με το ταλέντο και την ομορφιά της. Ακομπλεξάριστη λέει την ηλικία της και παραδέχεται πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση.

«Μιλάω συνεχώς για την ηλικία μου. Τόσο πολύ που η μαμά μου θυμώνει. Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Θέλω να είμαι ωραία στη χρονική στιγμή που βρίσκομαι».

Τη φλερτάρουν; «Έχουν επιχειρήσει να με φλερτάρουν μέσα από τα social media. Αλλά επικρατεί η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Δεν είναι άσχημο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι σε φλερτάρουν». Όσο για τη σχέση της με τα social media είπε: «Είμαι ενεργή στα social media. Η σχέση με τα social είναι η προσπάθεια μιας μεγάλης γυναίκας να λειτουργήσει με σημερινούς όρους, όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά είναι ωραίο να ξέρεις τι γίνεται στην εποχή σου», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

https://vimeo.com/620814113

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα