Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου μετά τις αποκαλύψεις για τη διαθήκη

Στα... δύο και στο μνημόσυνο

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου κατά την τέλεση του μνημοσύνου για τον «κακό» του ελληνικού σινεμά και λίγες ώρες μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Esresso Σαββατοκύριακο» για τη διαθήκη του αγαπητού ηθοποιού!

Ακόμη και στο μνημόσυνο του πρωταγωνιστή της Φίνος Φιλμ τα δύο στρατόπεδα στην οικογένειά του (από τη μια ο γιος του Ηρακλής Βλάχος και από την άλλη η κόρη του Ελλη Βλάχου, την οποία απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρία Γαρίτση) μπορεί να ήταν το Σάββατο στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία, όμως δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα μεταξύ τους!

Και μπορεί να υπήρξε προσωρινή κατάπαυση του πυρός και έτσι τα σκάγια δεν πήραν τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργο Σκανδαλίδη, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου, τον πρώην δήμαρχο Παιανίας Σπύρο Στάμου, αλλά και τον νυν Ισίδωρο Μάδη, που ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του ηθοποιού, όμως ο πόλεμος είχε ήδη αρχίσει, όπως αποκάλυψε πρώτη, κατά αποκλειστικότητα, η «Espresso»!

Άλλωστε είναι τόσο βαρύ το κλίμα, με τα δικαστήρια πια να έχουν τον λόγο, που μετά το πέρας του 40ημερου μνημοσύνου ο Ηρακλής Ανέστης βγήκε ξανά στα χαρακώματα και με ανάρτησή του στο facebook, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την κόρη και τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, ανάφερε τα εξής: «Το έχω ξαναγράψει. Ήμουν “παιδί του δρόμου”. Επαιξα και μεγάλωσα στον δρόμο. Δεν άφησα όμως τον πατέρα μου να πεθάνει. Δεν τον έκλεψα. Δεν πλαστογράφησα. Δεν τον καταχράστηκα. Και για αυτό κοιμάμαι ήσυχα… Έστω και στον δρόμο, εκεί που ανήκω…». Προανήγγειλε έτσι νέα επεισόδια στον εμφύλιο πόλεμο.

Μήλον της Έριδος η διαθήκη του «σκληρού» του ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος προφανώς δεν θα πίστευε όταν ήταν ακόμη εν ζωή ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο! Άλλωστε όσα έφερε το Σάββατο η «Espresso» για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη διαμάχη και την αμφισβήτηση της διαθήκης του μεγάλου Ελληνα ηθοποιού, η οποία φέρεται ότι βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης συζύγου του και της κόρης του, είναι συγκλονιστικά, με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να έχουν ήδη κληθεί να δώσουν λύση στην υπόθεση!

Η διαμάχη άρχισε μετά τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου, που πάλεψε σαν λιοντάρι για μέρες στο νοσοκομείο με τον Χάρο, και συγκεκριμένα όταν ο γιος του μεγάλου μας ηθοποιού Ηρακλής Βλάχος πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του (σ.σ.: ο Ηρακλής είναι ο καρπός του πρώτου γάμου του «σκληρού» του σινεμά με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη) έχει αφήσει ιδιόχειρη διαθήκη στη δεύτερη σύζυγό του, στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά ο ίδιος.

Μάλιστα ο δικηγόρος του γιου του ηθοποιού Κωνσταντίνος Παπαναστασίου όχι μόνο επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, αλλά με δήλωσή του ανάφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso»: «O εντολέας μου υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του Ανέστη Βλάχου, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τον ενδοοικογενειακό πόλεμο που θα ταρακουνούσε τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο!

MNIMOSINO VLAXOS 7

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...