Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Σύλληψη τραγουδιστή για ναρκωτικά – «Είχε τις ουσίες για προσωπική χρήση»

«Θα είμαι ευτυχής αν διαπιστώσω ότι ο συνεργάτης μου κατάλαβε την βλακεία που κάνει και ότι αυτό που κάνει στον εαυτό του είναι λάθος»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για διακίνηση ναρκωτικών καθώς πρόκειται για συνεργάτη του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνεργάτης του είχε στην κατοχή του 3,6 γραμμάρια απαγορευμένων ουσιών, διαψεύδοντας τις ποσότητες που ακούστηκαν. «Τελείως διαφορετικό ένας άνθρωπος να είναι ήπιος χρήστης από το να κατηγορείται ότι κατέχει μεγαλύτερη ποσότητα.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη τραγουδιστή για κοκαΐνη – Δείτε τον την ώρα που οδηγείται στον εισαγγελέα

Σε επικοινωνία που είχαν ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως «έκανε μια βλακεία» και πως «έκανε χρήση. Δεν είναι άνθρωπος που θα θελήσει να κρυφτεί ή να πει ότι κάποιος του φύτεψε την ποσότητα. Θα είμαι ευτυχής αν διαπιστώσω ότι ο συνεργάτης μου κατάλαβε την βλακεία που κάνει και ότι αυτό που κάνει στον εαυτό του είναι λάθος. Να σταματήσει για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και ο ίδιος τη ζωή του από εδώ και πέρα».

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ναρκωτικά – Τι δήλωσε ο αδερφός του

https://vimeo.com/623161389

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα