Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

Σύλληψη τραγουδιστή για κοκαΐνη – Δείτε τον την ώρα που οδηγείται στον εισαγγελέα

Όλα όσα έγιναν την ώρα που πρώην παίκτης της Παπαρίζου εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο στη Νίκαια

Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις συλλήψεις των μοντέλων Αφροδίτης Μπάρμπα και Ελίνας Πολυχρονοπούλου, στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νίκαια και γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αναδείχτηκε από το παιχνίδι «The Voice», που προβάλλεται από τον Σκάι.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ναρκωτικά – Τι δήλωσε ο αδερφός του

Από τη Νάντια Αλεξίου

Μάλιστα, η παρουσία του τραγουδιστή στον μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό το 2018 είχε ενθουσιάσει την Ελενα Παπαρίζου και τον είχε επιλέξει να βρίσκεται στην ομάδα της, φτάνοντας έως τον τελικό. Εκτός από τον καλλιτέχνη, συνελήφθη και η σύζυγός του και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν μαζί με ακόμη δύο άτομα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ το κέφι στη γνωστή μουσική σκηνή στην περιοχή της Νίκαιας, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, είχε ανάψει για τα καλά και ο ίδιος βρισκόταν στην πίστα, αστυνομικοί έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο και ζήτησαν από τους υπευθύνους να τον κατεβάσουν από τη σκηνή, προκειμένου να μη δημιουργηθεί σάλος. Έτσι κι έγινε. Λίγα λεπτά αργότερα ο καλλιτέχνης κατέβηκε από την πίστα και κλήθηκε να δώσει άμεσα εξηγήσεις για όλα όσα είχαν αποκαλυφθεί… Νωρίτερα πλήρωμα της ΟΠΚΕ είχε διακρίνει ύποπτη κίνηση δύο ατόμων σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Λαμπράκη και αμέσως τα ακινητοποίησε, προκειμένου να τα ελέγξει. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το ένα άτομο, ένας 25χρονος, είχε κρυμμένα στο εσώρουχό του 11,6 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ το άλλο, ένας 23χρονος κατείχε 2.655 ευρώ, καθώς και το κλειδί ενός κόκκινου VW Tiguan, το οποίο, όπως προέκυψε, είναι ιδιοκτησίας της συζύγου του τραγουδιστή και χρησιμοποιούσε ο ίδιος! Από την πλευρά του ο 23χρονος, φέρεται ότι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως είχαν πάρει το κλειδί από τον θόλο της δεξιά ρόδας του οχήματος.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο το όχημα ήταν ανασφάλιστο, ενώ στο λεβιέ των ταχυτήτων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 6,5 γραμμαρίων κοκαΐνη και κάτω από το πατάκι του συνοδηγού χρηματικό ποσό 350 ευρώ.

Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και κλήσεις με την ίδια, ενώ θα παραλάμβαναν τα χρήματα που θα έβρισκαν στο πατάκι του οχήματος, θα άφηναν το κλειδί και θα αποχωρούσαν.

Κατά την επιβίβαση των δύο στο περιπολικό ο τραγουδιστής και η σύζυγός του δήλωσαν άγνοια για όλα όσα προηγήθηκαν, ωστόσο ανέφεραν ότι το κλειδί το εναποθέτουν στον θόλο του οχήματος.

Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, με τον τραγουδιστή, τη σύζυγο και τους δύο νεαρούς να μετάγονται το μεσημέρι του Σαββάτου στον εισαγγελέα.

Κατά την παραμονή του στα δικαστήρια του Πειραιά, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές της «Espresso», το άγχος του τραγουδιστή ήταν αν θα ολοκληρωνόταν έγκαιρα η δικονομική διαδικασία στην υπόθεσή του, καθώς ο ίδιος το πρωί του Σαββάτου ήταν νονός στην προγραμματισμένη βάπτιση του ανιψιού του και ρωτούσε επίμονα αν θα προλάβει. Ο εισαγγελέας άσκησε σε όλους τους εμπλεκομένους ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν την Τρίτη.

Όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος στους κόουτς του διαγωνισμού, είχε από πολύ μικρός αγάπη για τη μουσική, ενώ είχε αποκαλύψει και ένα προσωπικό δράμα, το οποίο τους είχε συγκλονίσει.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...