Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Mad Clip – Διέρρευσε φωτογραφία από το νεκροτομείο – Εξοργισμένη η οικογένεια του τράπερ

Τραγικό

Ξεπέρασαν κάθε όριο τυμβωρυχίας κάποια ανθρωπόμορφα «ζόμπι», που διέρρευσαν στα social media φωτογραφίες του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο όπου μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη!

Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Το μακάβριο υλικό, η δημοσιοποίηση του οποίου έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στην οικογένεια του άτυχου τράπερ, κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα σε ομαδικές συνομιλίες και σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς φίλους, συγγενείς και θαυμαστές του αδικοχαμένου μουσικού να αναζητούν στοιχεία για το απάνθρωπο τέρας που το ανήρτησε.

Διαβάστε επίσης: Mad Clip – Τι έδειξε η αυτοψία; Γιατί εξετράπη το αυτοκίνητό του; (video)

lej3161630668610014

«Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Mad Clip από το νεκροτομείο, οι φίλοι του, που είναι και εκείνοι γνωστοί στον χώρο της ελληνικής τραπ μουσικής, έχουν ξεκινήσει ένα διαδικτυακό “κυνήγι”, με σκοπό να βρουν αυτόν που είχε πρόσβαση στον χώρο, κατάφερε να τις τραβήξει και τις έδωσε και στα social media. Είναι πολύ εξαγριωμένοι με αυτό το ζήτημα, μόλις καταφέρουν να τον βρουν, θα πάνε να τον συναντήσουν από κοντά…» αποκάλυψε αποκλειστικά στην «Espresso» ένας αναγνώστης, εξηγώντας ότι έχει κινητοποιηθεί πολύς κόσμος για να βρεθεί η άκρη.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για το φίλο του Mad Clip – Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες 

Ανάμεσα σε όλους όσοι έχουν αντιδράσει με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του νεκρού καλλιτέχνη είναι και ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος κατέκρινε όσους τη διακινούν ανακυκλώνοντας το ζήτημα, κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram. «Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές συνομιλίες, επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπινέ, ε μπινέ!» έγραψε.5e2170e9dd315e2dd52d8821 1581937150387

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή και των χρηστών του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός. «Αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυθεί. Είναι αρρωστημένο να κυκλοφορείτε φωτογραφίες με έναν νεκρό» έγραψε ένας χρήστης. «Αδιανόητο να κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες σαν του Mad Clip. Ντροπή!» σχολίασε ένας άλλος.

Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιος επιχειρεί να διοχετεύσει και φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος του τράπερ. Η «Espresso» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ένας άνδρας προσπαθεί να βγάλει χρήματα πουλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φωτογραφικό υλικό από την στιγμή που η Porsche του Mad Clip προσκρούει στο δέντρο! Το γεγονός αυτό αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο ότι ορισμένοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο αφού, στην προσπάθειά τους να καρπωθούν χρήματα, δεν διστάζουν να φέρουν στο φως υλικό από την στιγμή που ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...