Συνεχίζει τις βουτιές της και επαναφέρει τον «καύσωνα»

Σέξι και όποιος αντέξει

Δεν είναι τυχαίο, που έχει τέτοιο αψεγάδιαστο κορμί, που όπως την έχουν ακούσει να εξομολογείται, εκτός από την καθημερινή γυμναστική και την διατροφή που ακολουθεί, το μπάνιο στην θάλασσα, ακόμα και τον χειμώνα, είναι ένα από τα fit μυστικά της.

Δια του λόγου του αληθές, ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε, πριν λίγες μέρες, σε παραλία στην Βάρκιζα, όπου προκάλεσε «καύσωνα» στην θέα της, με καυτό μαγιό, εν μέσω Οκτώβρη. Ο λόγος για τη Νατάσα Βελιανίτη.

Το πανέμορφο μοντέλο, και εστεμμένη «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2020», με πτυχία Φιλοσοφίας και δημοσιογραφίας,  που πλέον την απολαμβάνουμε και ως τραγουδίστρια, με επιτυχημένες νυχτερινές εμφανίσεις στο North Live Stage, στο πλευρό των Λευτέρη Πανταζή και Θέμη Αδαμαντίδη, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, απήλαυσε τις βουτιές της και το κολύμπι, που όπως αποκαλύπτει, την βοηθάει, να κρατιέται το σώμα της σφριγηλό, και σε τέλεια φόρμα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.