Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Απόστολος Γκλέτσος – Eίναι underground τύπος και το δείχνει κάθε φορά που ανεβαίνει στο ρινγκ

Πώς η κόουτς του kickboxing Χριστίνα Τεξανού έγινε μέντορας του σκληρού αντιστάρ της TV

Αρσενικό παλαιάς κοπής, άντρας που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν μασάει να σπάσει ακόμη και αβγά, όπως λέει όταν μιλά για την ενασχόλησή του με την πολιτική! Ποιος θα φανταζόταν όμως ότι ο Απόστολος Γκλέτσος, που το όνομά του ακούστηκε πριν από λίγες ημέρες στην υπόθεση του λιμενικού που είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες, θα καθόταν σούζα σε μια γυναίκα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα την άφηνε να του «πίνει και το αίμα» σε ένα υπόγειο με ρινγκ και σάκους του μποξ! Μπορεί αλήθεια να… υποκύψει ένας Γκλέτσος σε μια γυναίκα που αντί για γόβες φορά αθλητικά και αντί για σέξι φορέματα σκάει με φόρμες;

DSC 610901

Στην περίπτωση της Χριστίνας η απάντηση είναι ναι, γιατί πολύ απλά όποιος και να είναι απέναντί της, επώνυμος ή μη, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά παρά να στέκεται σούζα. Η κόουτς ξέρει να εμπνέει σεβασμό και αυτό το διαπιστώνει κάποιος από την πρώτη στιγμή. Από τη στιγμή που θα κατέβει τα σκαλιά του γυμναστηρίου Underground Fighting Texanou Team μέχρι την ώρα που θα αρχίσει την προπόνηση kickboxing! Και ο πρωταγωνιστής της τηλεόρασης ξέρει και εκεί στα Ανω Πετράλωνα, όπου ο ιδρώτας ρέει ακατάπαυστα, να έχει τον «ρόλο» του μαθητή! Είπαμε, στη Χριστίνα δεν είναι να λες όχι… «Από μικρός, απ΄ όσο θυμάμαι, ασχολιόμουνα με πολλά αθλήματα. Ενα από αυτά που έκανα και αγαπούσα πολύ ήταν το kickboxing, γιατί έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας kickboxing της Αεροπορίας. Λόγω του πατέρα μου, λοιπόν, είχα παραστάσεις πιο δυναμικών αθλημάτων» λέει ο αντιστάρ της TV στην «Εspresso», ξετυλίγοντας το κουβάρι της γνωριμίας του με τη Χριστίνα και συνεχίζει: «Με τη Χριστίνα βρεθήκαμε μέσω του Τάσου Ιωαννίδη και της Θάλειας Ματίκα, που παίζαμε μαζί. Η γνωριμία έγινε με το που έσκασε η πανδημία και γίναμε καλοί φίλοι. Αυτό το κορίτσι έχει κάτι, το συμπαθείς με την πρώτη ματιά. Είναι δωρική, έχει ένα στιλ έντονο, μιλάει με τις αλήθειες της! Στην περίπτωσή της ή τη συμπαθείς αμέσως, ή κάποιος μπορεί να την παρεξηγήσει».

DSC 637401

Πώς μπορεί όμως ένας ηθοποιός, που ακόμη και μέσα από τους ρόλους του υποδύεται το σκληρό αρσενικό, να πρέπει την ώρα της προπόνησης να στέκεται σούζα απέναντι σε μια γυναίκα, την οποία πρέπει να ακολουθήσει και να υπακούσει; «Εκεί είναι το περίεργο του πράγματος, και να φανταστεί κανείς ότι είναι και αδυνατούλα!» λέει ο Απόστολος Γκλέτσος και συνεχίζει: «Εκεί είναι που όλοι μπαίνουμε σε ένα τριπάκι μόλις κατέβουμε στο γυμναστήριο! Η κόουτς έχει την τεχνική, τη στρατηγική και τη ματιά που ψαρώνει. Κουβαλάει όμως και όλη την ιστορία του αείμνηστου άντρα της! Ναι όντως είναι η μοναδική γυναίκα που μου ρουφάει το αίμα και μερικές φορές είναι πιο σκληρή από άντρες προπονητές! Στα δεκαπέντε πρώτα λεπτά προπόνησης “σούρωσα”, μου έχει φύγει πολύς ιδρώτας. Αυτό είναι και το ζητούμενο για εμένα! Να φύγουν οι τοξίνες, οι κακές σκέψεις και ο θυμός. Υπάρχουν φορές που με φτάνει στα όριά μου, και μου λέει κι άλλο, κι άλλο… και όταν λες τέλος, αν σε ψήσει με τον δικό της τρόπο, και κάνεις άλλα δύο λεπτά, έχουν φύγει όλα» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός!

DSC 604601

Για τους μυημένους του είδους, αλλά και για όσους ξέρουν την «περπατησιά» της στου δρόμους και στα στενά της Αθήνας, ακόμη και εκεί που το σκοτάδι είναι πυκνό και βλέπεις μόνο σκιές, η Χριστίνα Τεξανού είναι πράγματι μια σπάνια, μια ξεχωριστή περίπτωση γυναίκας, που δύσκολα συναντά κάποιος! Αυτό διαπίστωσε και ο Απόστολος Γκλέτσος από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους: «Είναι όντως μια ιδιαίτερη περίπτωση. Εχει μεγαλώσει στον δρόμο, είναι ακόμα παιδί του δρόμου, είναι μια underground φυσιογνωμία και το περίεργο σε αυτή είναι ότι έχει έναν τρόπο να είναι και παιδαγωγός. Αν κάποιος δεν την ξέρει, έχει αυτό το περίεργο μουτράκι, με τα tattoos και κατά έναν μαγικό τρόπο όταν έχει μπροστά της τα παιδάκια που προπονεί, βλέπεις με πόση λατρεία την κοιτάνε στα μάτια, σαν να είναι η δεύτερή τους μάνα» εξομολογείται ο Απόστολος!

DSC 629801

Μα δεν μπορεί, θα αναρωτηθεί κάποιος που δεν ξέρει την ιστορία της ζωής της. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια αντίφαση σε σχέση με την εικόνα της. Και εκεί ο ηθοποιός έχει τη δική του απάντηση: «Εγώ δεν βρίσκω καμία αντίφαση σε όλο αυτό. Το βρίσκω απολύτως “ευθυγραμμισμένο”, γιατί η Χριστίνα έχει δει τα πάντα, γνωρίζει τα πάντα, τα έχει δει όλα και μόνον ένας που έχει “αμαρτήσει” (είναι αυτό που λέμε αν δεν αμαρτήσεις πώς θα αγιάσεις), που έχει δει την «αμαρτία», θα μπορέσει να αγγίξει μέσα στο ρινγκ τις ψυχές παιδιών! Πώς θα μπορέσει κάποιος που τα έχει δει όλα στη ζωή του να μιλήσει στα παιδάκια, να τους δείξει τον σωστό δρόμο, να τα κοινωνικοποιήσει μέσα από τον αθλητισμό, να τα κουράσει για να πάνε να κοιμηθούν ευχάριστα; Η Χριστίνα ξέρει από πεζοδρόμιο, το έχει ζήσει, το έχει βιώσει και μπορεί να τους μιλήσει στη γλώσσα τους, και να τα βάλει στον αθλητισμό. Επίσης είναι η ίδια μάνα, έχει μεγαλώσει δύο άριστα παιδιά, άριστα στην κοινωνία. Και για εκείνα είναι και μάνα και πατέρας» λέει ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μόλις χθες» στον Σκάι.

Στην περίπτωση του Γκλέτσου, ακόμη και η ενασχόληση με το kickboxing μπορεί να «γεννήσει» και καλλιτεχνικές ιδέες, σκέψεις και «θέλω». Εχοντας υποδυθεί πολλούς ρόλους δεν θα δίσταζε να υποδυθεί έναν τύπο που η ζωή του θα ήταν μέσα στα γυμναστήρια, που θα ήταν αντισυμβατικός (όπως είναι ο ίδιος ο ηθοποιός στη ζωή του και την πολιτική), που θα προσπαθούσε να σταθεί όρθιος πρώτα μέσα στο ρινγκ και μετά στη ζωή του… «Ναι, θα μου άρεσε να έκανα έναν τέτοιο τύπο! Είναι ένα κοινό underground το οποίο είναι μεγάλο, αλλά δεν το ξέρουν οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί. Ισως δεν το ξέρουν καλά και δεν θέλουν να μπουν σε “αχαρτογράφητα νερά”. Αυτό το ήξερε καλά ο συγχωρεμένος ο Νίκος Φώσκολος, που τολμούσε και έβαζε λίγο πιο “σκοτεινά πράγματα” ακόμα και στις σειρές του» τονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος, που δεν μασά ποτέ τα λόγια του.

246385527 456870169100191 4834874216340701371 n

Ακόμη και όταν είναι περί πολιτικής λέει τα πράγματα με το όνομά τους. «Στην πολιτική, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν γίνεται να μη μιλήσεις, πρέπει να σπάσεις αβγά. Δεν γίνεται να φτιάξεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αβγά» λέει ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας, που ακόμη και ως στάση ζωής ξέρει τι σημαίνει αντεπίθεση, όπως και πάνω στο ρινγκ! «Ετσι είναι! Προετοιμάζεις την επίθεσή σου. Κάνεις δύο τρία βήματα πίσω, για να νομίσει ο άλλος ότι έρχεται μπροστά, τον αφήνεις και κάνεις μια προσποίηση και του δίνεις μία και βλέπει τ’ άστρα» λέει γελώντας, συμπληρώνοντας πως δεν έχει βγάλει ποτέ από το μυαλό του το κομμάτι της πολιτικής, ακόμη και το κεφάλαιο Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας! Αλλά τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους και, όπως λέει, (πριν ξαναβάλει τα γάντια για το τελευταίο κροσέ) αν και εφόσον ο κόσμος τού δώσει το ΟΚ για να ξαναριχτεί και σε αυτή τη μάχη, έξω από τα σχοινιά του ρινγκ αλλά στον στίβο της πολιτικής…

«Δεν έχω καμία σχέση στην ιστορία με τις κόκες»

DSC 601801

Ο Γκλέτσος είναι από τους τύπους που δεν έχουν κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλό τους! Ετσι και τώρα, όταν το όνομά του «μπλέχτηκε» σε διάφορα δημοσιεύματα αναφορικά με την υπόθεση του άντρα του Λιμενικού με τις ναρκωτικές ουσίες, ο ηθοποιός βγάζει τα γάντια του μποξ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους! «Δεν έχω καμία σχέση με όλη αυτή την ιστορία! Κάποιος, κάπου, θεώρησε ότι επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ.: λιμενικός), που δεν ξέρω πώς και αν εμπλέκεται στην υπόθεση, είναι τρεις γενιές φίλος μου, θεώρησε ότι εμπλέκομαι κι εγώ. Εγώ δεν εμπλέκομαι σε αυτή την ιστορία πουθενά, σε καμία παράνομη πράξη. Το βγάλανε έτσι γιατί κάποιοι θεώρησαν ότι λόγω της δικής μου δημοσιότητας θα κερδίσουνε. Το καταλαβαίνω γιατί είναι και η δουλειά τους αυτή. Εγώ από την πλευρά μου αυτό που έπρεπε να κάνω, με εξώδικα και νομικούς χειρισμούς, το έχω κάνει, γιατί πρέπει να υπερασπιστώ το όνομα και την τιμή μου. Δεν θα σκούξω όμως, δεν έχω να αποδείξω κάτι! Η οικογένειά μου, επειδή με ξέρει, το αντιμετώπισε ψύχραιμα, εκτός από την κόρη μου που έπαθε ένα «σοκ», αλλά της εξήγησα και το κατάλαβε κι αυτή και όλα ΟΚ! Πήγε να αποδομηθεί η προσωπικότητα ενός πατέρα που η κόρη του τον είχε το τέλειο πλάσμα, αλλά εντάξει, το φτιάξαμε» καταλήγει ο Απόστολος Γκλέτσος!

Φωτο: Βαγγέλης Μασσιάς

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....