«Παρέλαση» της αθηναϊκής high society στις… όχθες του Τάμεση

Eλληνική «απόβαση» στο Λονδίνο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Το Λονδίνο αποτελούσε πάντα τον νούμερο ένα προορισμό των Ελλήνων για business and pleasure. Eιδικά όμως φέτος, μετά την πανδημία και την κλεισούρα λόγω Covid-19, η κοσμική Αθήνα ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στη γηραιά Αλβιώνα, φωνάζοντας «ΟΧΙ» στη μιζέρια και την κοινωνική απομόνωση, παρά το Brexit.

Η «παρέλαση» των Ελλήνων το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει στα πολυτελή και πριβέ κλαμπ, όπως είναι τα Annabel’s, Harris bar, Loulou’s & 5 Hartford Street, στα οποία γευματίζουν ήδη γνωστές Ελληνίδες, όπως η Δέσποινα Σαχίνη με την κόρη της, πριγκίπισσα Louloua, η Αναστασία Πατέρα, η Μαριέττα Χανδρή.

Οι φίλοι της τέχνης έχουν πλημμυρίσει τη Διεθνή Συνάντηση «Start Art Fair 2021» στην οποία την παράσταση κλέβει η γκαλερί The Breeder των Στάθη Παναγούλη και Γιώργου Βαμβακίδη. Στην εμβληματική γκαλερί Saatchi η εικαστικός Ντένη Θεοχαράκη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα έργα της, ενώ η Θέμις Ζουγανέλη- Κανελλοπούλου οργάνωσε pop-up event στο 161 της Sloane Street, παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή των ρούχων και των αξεσουάρ που σχεδιάζει. Στο City έχει δημιουργηθεί από τη δεκαετία του ’50 ο πυρήνας που κινεί τα νήματα της ναυτιλίας.

Όμως η μεγάλη κρίση των τελευταίων χρόνων στην κοσμική Αθήνα ανάγκασε πολλούς ακόμα ευκατάστατους συμπατριώτες μας να επιλέγουν το νεφελώδες Λονδίνο, όχι μόνο για shopping και διασκέδαση, αλλά για τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Ήδη πολλοί εφοπλιστές στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία της γηραιάς Αλβιώνας, όπως το ζεύγος Πόλυ και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου. Η Μαριάννα Λάτση, ο Αδαμάντιος Πολέμης, τα ζεύγη Νίκου και Σήλιας Τσάκου, ο Θανάσης Λασκαρίδης με τη σύντροφό του Εύη Λάζου διαθέτουν ιδιόκτητα σπίτια στις αριστοκρατικές περιοχές Mayfair και Eaton Square, μαζί με τους Ελληνες μόνιμους κατοίκους του Λονδίνου, όπως ο Γιώργος Γουλανδρής και η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιάννης Χανδρής, ο Διαμαντής και η Μπέσσυ Λαιμού, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαβλίρη.

Στην κυριολεξία όλα τα trendy εστιατόρια, όπως τα Nusret, Novikov, Zuma και Hakkasan, γεμίζουν καθημερινά από Έλληνες επισκέπτες, και στα κομμωτήρια του Απόστολου Βικτωράτου και του Μάικλ Χαραλάμπους γίνεται χαμός για κουρέματα και μιζανπλί!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.