Εφιαλτικές στιγμές για τη Κρεμλίδου – Έσπασαν το αυτοκίνητο για να τη κλέψουν

Οργισμένη ξέσπασε σε κλάματα

Η Έλενα Κρεμλίδου πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της για να τη κλέψουν. Η γνωστή influencer φανερά ταραγμένη πόσταρε βίντεο στο instagram λέγοντας τι της συνέβη.

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς δεν είμαι σε κατάσταση να απαντήσω ούτε στο Instagram ούτε στους δημοσιογράφους. Από το σοκ, την πίεση και κάποια άλλα προσωπικά μου θέματα δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου από χθες και έχω τρομερές ζαλάδες και ανακατωσούρες. Επίσης χθες μετά την αναμνηστική δόση έχω ανεβάσει 38 πυρετό, πονάω σε όλο μου το σώμα και δεν έχω αντοχές ούτε να κάνω κάτι ούτε να φάω. Έγινε χθες στο Χαλάνδρι στον παράδρομο λεωφόρο Κηφισίας μέρα μεσημέρι. Και για όσους ρωτάνε αν μου κλέψανε κάτι αξίας, ευτυχώς όχι κάτι τρομερής αξίας.

Μια ξεχασμένη τσάντα που ευτυχώς το μόνο που είχε μέσα ήταν ένα ring light και ένα πολύ αγαπημένο μπουφάν. Ευτυχώς ούτε εγώ έπαθα κακό ούτε πληγώθηκα οικονομικά και με απώλεια σημαντικών χαρτιών. Πάνω απ’ όλα η υγεία. Συγγνώμη για το χθεσινό ξέσπασμα αλλά δεν ήλεγχα τον εαυτό μου. Επίσης έχω κατανόηση για τους δράστες και τα κίνητρα που τους ώθησαν σε μια τέτοια κίνηση και εύχομαι από ψυχής να βρουν μέσα από την αγάπη το φως που τους λείπει».

https://vimeo.com/643920972

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!