Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Ιάσονας Μανδηλάς – «Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Δεν πιστεύω στο Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό το λόγο δεν έχω βαφτιστεί»

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε στην καραντίνα, στην αγάπη του στο χορό αλλά και στο bullying που βίωσε.

«Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση, γιατί έχουμε ξεκινήσει με το θέατρο. Παίζω στο musical Hair στο θέατρο Ριάλτο. Ο κόσμος έρχεται και έχουμε μπει και εμείς σε ρυθμό. Το είχαμε ανάγκη. Στην καραντίνα πήρα 12 κιλά και μου “έσκασε” λίγο ψυχοσωματικά τώρα. Μικρός έκανα πρωταθλητισμό και μετά ερωτεύτηκα το χορό. Είχα άγνοια κινδύνου όταν πήγα στο Λονδίνο. Χόρεψα για τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, όταν τραγούδησε με τους Take That. Η Έλενα Παπαρίζου είναι μαγικός άνθρωπος, είναι ένας από τους λόγους που είμαι καλλιτέχνης».

Εξομολογήθηκε πώς από την παιδική του ηλικία βίωσε bullying επειδή έκανε παρέα με κορίτσια.  «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο. Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, όταν πήγα εξωτερικό μού έλεγαν “εσείς οι Έλληνες έχετε καταστρέψει την Ευρώπη”. Μου έχουν στείλει απειλή στα social media, μου έχουν πει “ξέρω που μένεις και θα έρθω να σε σκοτώσω”».

Ενώ εξομολογήθηκε πως δεν πιστεύει στον Θεό και δεν έχει βαπτιστεί. «Δεν πιστεύω στο Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό το λόγο δεν έχω βαφτιστεί. Μου είπαν όταν μεγαλώσεις θα αποφασίσεις αν θέλεις να βαφτιστείς», δήλωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα».

https://vimeo.com/648531534

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα