Στέφανος Βούρος – «Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος»

«Λόγω των προβών, των γυρισμάτων, των παραστάσεων έβλεπα τους γονείς μου λιγότερο από όσο θα ήθελα»

Ο Στέφανος Βούρος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τους γονείς του, εξομολογήθηκε αν βίωσε ρατσισμό λόγω της αναπηρίας του αλλά και για την ενασχόλησή του με το Tik Tok.

«Λόγω των προβών, των γυρισμάτων, των παραστάσεων έβλεπα τους γονείς μου λιγότερο από όσο θα ήθελα. Σκεφτόμουν μικρός πως όταν με το καλό θα κάνω οικογένεια, δεν θα θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν λίγο και να τραβάω όσα τραβούσαν οι δικοί μου. Είμαστε και φίλοι. Βλεπόμαστε αλλά όχι τόσο λόγω φόρτου εργασίας», είπε όταν ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί ποτέ να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Καινούργιου on air – «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά….»

Πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με το Tik Tok; «Στο Tik Tok ξεκίνησα ανεβάζοντας βιντεάκια στα οποία έπαιζα κιθάρα και πιάνο. Στην πορεία είδα ότι έχω χώρο να μιλήσω για την αναπηρία και να ευαισθητοποιήσω – εξοικειώσω τον κόσμο με την αναπηρία με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο».

Και πρόσθεσε: «Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος. Πάντα είμαι επικοινωνιακός. Θυμάμαι ένα παιδί που είπε “έχω ένα χέρι με πέντε δάχτυλα και το άλλο μου χέρι έχει 2 δάχτυλα λιγότερο, με τα βίντεο σου με βοήθησες να μην ντρέπομαι”», σχολίασε.

Διατηρεί σχέσεις με τη Μαρία Λουίζα Βούρου; «Έχουμε καλές σχέσεις, μιλάμε, έχω γνωρίσει τον γιο της, αλλά δεν βλεπόμαστε συχνά λόγω φόρτου εργασίας».

https://vimeo.com/652834510

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με διώχνουν από το σπίτι γιατί θέλουν να το πουλήσουν»

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...

Η κατάθεση ψυχής της Νατάσας

Σε μια εποχή όπου η Ιατρική δεν περιορίζεται πλέον...

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Χρήστος Βαλαβανίδης: Η συγκλονιστική δήλωση δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.