Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η βίλα «φάντασμα» της Ζωζώς Σαπουτζάκη στην Κινέτα

Στοιχειώνει το σπίτι της Σαπουντζάκη στην Κινέτα τρία χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά

Στοιχειώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Η θρυλική βίλα της μίας και μοναδικής «βασίλισσας της νύχτας», δυστυχώς, δεν θυμίζει τίποτα από τη βίλα των ένδοξων στιγμών της μεγάλης σταρ του σινεμά και του θεάτρου πριν από τις καταστροφικές πυρκαγιές!

MG 8642

Εκεί, όπου με θέα τη θάλασσα, η ντίβα που στο περασμά της έκανε τους άνδρες να λιώνουν, περνούσε ανέμελες στιγμές, «ξεφυλλίζοντας» το άλμπουμ των αναμνήσεών της!

το πορτέτο είναι του ζωγράφου Κώστα Σπυριούνη

Σε αυτό το σπίτι η Ζωζώ είχε ρίξει τους κόπους μιας ζωής και αποτελούσε το καταφύγιο για τους προσωπικούς «θησαυρούς»! Ρούχα, κειμήλια και έργα τέχνης βρίσκονταν εκεί μαζί της για να της θυμίζουν όλα όσα έζησε «τυλιγμένα» στη χρυσόσκονη και τη λάμψη! Πλέον, όμως, το σπίτι «καταφύγιο» της Ζωζώς βρίσκεται σε κατάσταση παρακμής.

DSC 9747

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην Κινέτα η βίλα «ορόσημο» της περιοχής έχει μείνει σχεδόν έρημη, μια και η σπουδαία ηθοποιός αδυνατεί να φτιάξει το παραμικρό από το σπίτι που έμελλε να γίνει το σήμα κατατεθέν για την τουριστική περιοχή του Δήμου Μεγαρέων. Δίπλα από το σπίτι ακόμα υπάρχει η πινακίδα με την οδό «Ζωζώ Σαπουντζάκη», όπως είχε ονομαστεί τη δεκαετία του ’90, για να θυμίζει την παλιά αίγλη της περιοχής.

Αν και μέσα από τον κήπο έχουν ήδη φύγει τα καμένα δέντρα, ωστόσο η βίλα παραμένει έρημη και γεμάτη μπάζα και αποκαΐδια από τη λαίλαπα που κατασπάραξε τα πάντα στο πέρασμά της. Ο κήπος της βίλας είναι γεμάτος αγριόχορτα, δείχνοντας πως η ίδια πλέον δεν έχει το κουράγιο να βρεθεί στο καταφύγιό της και να καλλωπίσει τους χώρους που περνούσε ανέμελα με καλούς της φίλους.

Δοξάζει τον Θεό

Η Ζωζώ όσες φορές κι αν έχει μιλήσει δημοσίως για την άλλοτε θρυλική βίλα, που έμενε χειμώνα καλοκαίρι, με αισιοδοξία δοξάζει τον Θεό που είναι η ίδια ζωντανή μετά τον πύρινο όλεθρο! Ωστόσο, όπως έχει τονίσει αρκετές φορές, η βίλα αυτή δεν μπορεί να ξαναφτιαχτεί από την ίδια, καθώς χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα και πολύ προσωπική δουλειά για να μπορέσει να είναι και πάλι κατοικήσιμη. «Μένω πλέον στο ισόγειο της Κινέτας. Έχει σωθεί μόνο το ισόγειο, το άλλο έχει μείνει έτσι. Έχω κάτι προσφορές μήπως το πάρουν. Το σπίτι αποκλείεται να ξαναγίνει όπως ήταν, γιατί δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω τα χρήματα. Αρκούμαι στο ισόγειο, κάνω τα μπάνια μου, βλέπω τη θάλασσα, γιατί έχουν καεί όλα τα πεύκα. Είμαι ικανοποιημένη. Το επάνω σπίτι είναι καμένο, το περιφρονώ» είχε πει η Ζωζώ αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2018.

zozo

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η θρυλική βίλα της Ζωζώς χτίστηκε τη δεκαετία του ’70 στην περιοχή της Κινέτας, ενώ από εκεί έχει περάσει όλη η κοσμική Αθήνα, μια και τα περίφημα καλοκαιρινά πάρτι της Ζωζώς έχουν μείνει στην ιστορία τόσο για την ευρηματικότητά τους όσο και για τη διασκέδαση που προσέφεραν στους καλεσμένους της αειθαλούς ντίβας!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...