Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Βιτριολικός Ζαραλίκος για τη Σασά-πια χώρα που ζούμε

Απασφάλισε στο ιντερνετικό σόου του ο Ζαραλίκος για το «ντου» της Σταμάτη με μπράβους στο «Τζένη Καρέζη»

Βόμβες εκτόξευσε από το YouTube ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην πρώτη του εκπομπή στο zaraleaksTV μετά την εισβολή της -πλαισιωμένης από «φουσκωτούς»- δημοσιογράφου του Ομίλου των Παραπολιτικών Σάσας Σταμάτη στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» κατά τη διάρκεια της παράστασης «1821-2021: Διακόσια χρόνια δανεικά».

Ο stand up κωμικός απασφάλισε για το πρωτοφανές περιστατικό που εξαγρίωσε ακόμα και τους θεατές, οι οποίοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και πέταξαν έξω τους εισβολείς που επιχείρησαν να επιβάλουν λογοκρισία στην παράσταση, επειδή θίχτηκαν όταν αναφέρθηκε σατιρικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας: «Εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Αγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το “Γκιαούρ – One”». Στο τελευταίο επεισόδιο που ανέβασε στο κανάλι του με τίτλο «ΣΑΣΑΠΙΑ ΧΩΡΑ» ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κατήγγειλε χωρίς περιστροφές πως όσα έγιναν ήταν οργανωμένα.

«Δεν ήρθαν μόνοι τους, τους έστειλαν» υποστήριξε και στάθηκε ιδιαίτερα στην απόλυτη σιγή που τήρησαν τόσο το υπουργείο Πολιτισμού και η Λίνα Μενδώνη όσο και γενικά η κυβέρνηση, καθώς δεν εξέδωσαν έστω μια ανακοίνωση για να καταδικάσουν την τραμπούκικη ενέργεια. Όπως είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, αυτό δείχνει την ανοχή τους σε τέτοια φαινόμενα.

«Οτιδήποτε χειρότερο συμβεί στο θέατρο “Καρέζη”, σε εμένα ή σε οποιοδήποτε άλλο θέατρο που κάποιος προσπαθεί να κάνει σάτιρα, υπεύθυνοι θα είναι η κυβέρνηση, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το υπουργείο Πολιτισμού, η Μενδώνη και οποιοσδήποτε άλλος δεν καταδίκασε αυτή την αθλιότητα» προειδοποίησε ο κωμικός και συνέχισε αφήνοντας αιχμές:

«Όταν αυτοί που σατιρίζουν την επικαιρότητα γίνονται επικαιρότητα, η χώρα κολυμπάει στους στιχουργούς. Πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και θα σας πω εξαρχής ότι αυτό το γεγονός δεν ήταν το χειρότερο που θα τύχει στο ελληνικό θέατρο. Δυστυχώς, έρχονται και χειρότερα»!

Φορώντας μια μπλούζα η οποία έγραφε «Δεν υπάρχουν μαφιόζοι, είμαστε όλοι στιχουργοί», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος περιέγραψε με σαρκαστικό τρόπο τους άγνωστους «φουσκωτούς» που συνόδευαν την τηλεπαρουσιάστρια κατά την εισβολή της.

Διαβάστε επίσης: Τα σχόλια των «Ράδιο Αρβύλα» για την εισβολή της Σάσας Σταμάτη σε παράσταση μαζί με μπράβους

σελ 20 φ4 8

«Δύο παιδιά, τα οποία το τρώγαν όλο το φαΐ τους και έχουν γίνει σαν ντουλάπες, ένας ο οποίος με το που ξεκίνησε η υπόθεση αυτή, που ήταν εντελώς στημένη, είχε το κινητό και έγραφε βίντεο, και δύο που ήταν χωμένοι στο κοινό με σκοπό να κάνουν μπούγιο… Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση. Ήρθαν για να βάλουν λόγια στο στόμα μου που δεν υπάρχουν στην παράσταση, εκνευρίζοντάς με και κυρίως είχαν σκοπό πραγματικά να σταματήσει η παράσταση» είπε ο κωμικός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...