Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Και ροζ βίντεο με κόρη φίλου του

Νέα καταγγελία για revenge porn κατά του Παναγιωτόπουλου! Νεαρή κοπέλα ήρθε σε επαφή με τον Λύτρα (τον συνήγορο της 30χρονης πρώην κοπέλας του παρουσιαστή) για να κάνει και εκείνη μήνυση

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το θράσος και την ακραία διαστροφή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος όχι μόνο δεν δίστασε να συνάψει ερωτική σχέση με την κόρη φίλου του, αλλά βιντεοσκόπησε και τις προσωπικές τους στιγμές και τις διοχέτευσε στο διαδίκτυο!

Κάθε μέρα και μια γροθιά στο στομάχι είναι οι αποκαλύψεις για τον πρώην συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι ο ίδιος δημοσιοποίησε εν αγνοία της υλικό ερωτικού περιεχομένου σε «πονηρές» ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ροζ βίντεο και φωτογραφίες της κόρης φίλου του, με την οποία είχε συνευρεθεί ερωτικά! Η πράξη του έχει ιδιαίτερη ηθική απαξία, δεδομένου ότι συνέβη μετά την καταγγελία της 30χρονης πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του θύματος Απόστολος Λύτρας.

«Αργά χθες (σ.σ.: ενν. προχθές) το βράδυ ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα που ήταν σε χάλια κατάσταση και έχει μια καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχει ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες αυτής της κοπέλας σε σχετικά sites» ανέφερε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε ότι η καταγγέλλουσα θα κινηθεί νομικά εναντίον του ως πρότινος στενού συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα».

«Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία γι’ αυτήν την υπόθεση και θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά. Υπήρχε μεταξύ τους και οικογενειακή φιλική σχέση…» επισήμανε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι η κοπέλα που επικοινώνησε μαζί του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Ηταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…» ανέφερε για τη νεαρή γυναίκα, η οποία είδε τις προσωπικές στιγμές της να βγαίνουν από τον παρουσιαστή φόρα παρτίδα σε ροζ ιστοσελίδα!

Διαρκές αδίκημα

Ο κ. Λύτρας τόνισε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη, σε περίπτωση που βρεθούν και άλλα ιδιωτικά βίντεο, καθώς θα πρόκειται πλέον για διαρκές αδίκημα για το οποίο προβλέπεται η αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έρευνα θα εστιάσει και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και, αν αποδειχθεί ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός πληρωνόταν για τα βίντεο και τις φωτογραφίες που διοχέτευε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, τότε το αδίκημα θα μετατραπεί σε κακούργημα.

«Η διαρροή προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο είναι πλημμέλημα. Τώρα συζητείται πάλι να γίνει κακούργημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται κάθε φορά που σκάει ένα θέμα να αλλάζουν οι νόμοι. Αυτά πρέπει να προβλεφθούν από πριν. Δεν γίνεται να αλλάζει η νομοθεσία μέσω των ΜΜΕ» κατέληξε.

Πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη αρχίσει να νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του, μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία έδωσε εντολή στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος να διερευνήσει εάν έχουν αναρτηθεί περισσότερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται αν τελέστηκε είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές θα «ξεψαχνίσουν» πλατφόρμες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και κανάλια ή blogs του ίδιου του Παναγιωτόπουλου, ενώ θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν και τα θύματα για να καταθέσουν.

Ούτε ο δικηγόρος ξάδελφός του θέλει να τον εκπροσωπήσει!

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο πρώτος ξάδελφος (και συνονόματος) του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τον παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό, μετά τις καταγγελίες εναντίον του για τη διαπόμπευση πρώην συντρόφου και άλλων γυναικών στο διαδίκτυο.

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε επαφές. Είναι πολύ διαφορετικές οι ζωές μας, είχαμε διαφορετικές συνισταμένες. Το ότι φερόταν όμως σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει. Όπως και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος να πλησιάζει για σχέση του πολύ νεαρά άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ο οποίος είναι δικηγόρος, αλλά -όπως επισήμανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιουδεν προτίθεται φυσικά να τον εκπροσωπήσει στα δικαστήρια. «Είμαι δικηγόρος, αλλά δεν είμαι ο δικηγόρος του. Ούτε ήξερα ούτε είμαι ούτε θα υπάρξει περίπτωση να είμαι. Και να μου το ζητούσε δεν θα το έκανα» τόνισε ο δικηγόρος Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Δεν τον έχει αναλάβει ούτε ο αδελφός του, είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Με τον αδελφό του είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος. Η μητέρα είναι μια αξιοπρεπέστατη γυναίκα, σοβαρότατη, παλιά καθηγήτρια σε σχολείο. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι» σχολίασε στη συνέχεια, ενώ για την αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του οι πρώην συνεργάτες του από το «Ράδιο Αρβύλα», ο ξάδελφος Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε: «Αγωγή δικαιούται ο άμεσα παθών. Αυτοί είναι έμμεσα παθόντες. Το αν παρέβη κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις στη σχέση μαζί τους είναι άλλη ιστορία, έπρεπε να τα είχαν ορίσει αυτά…»

Μετά τη βόλτα με τον σκύλο του, τον «τσακώσαμε» στο σούπερ μάρκετ

Την ώρα που το όνομά του συνεχίζει να φιγουράρει στα trends του twitter, με την κοινή γνώμη να «βράζει» εναντίον του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει την καθημερινότητά του στη Θεσσαλονίκη σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μπορεί να μην ταξίδεψε τελικά στο Μεξικό για να πιει τις τεκίλες του, όπως ακούστηκε, ωστόσο ο φακός της «Espresso» τον εντόπισε μόλις χθες να κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ στην Περαία, συνοδευόμενος, πιθανότατα, από τη σύζυγό του.

sel 6 φ1 stathis super market

Την προηγούμενη ημέρα ο πρώην, πλέον, συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» είχε απαθανατιστεί από τον φωτογράφο Νίκο Σεϊδαρίδη να απολαμβάνει βόλτα με τον σκύλο του. Τα στιγμιότυπα προβλήθηκαν από το «Πρωινό», με τον φωτογράφο να σχολιάζει: «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε».

σελ 6 φ2 ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ 1

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...