Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Τσουνάμι» οργής στο twitter για το χυδαίο άρθρο του Δημήτρη Δανίκα

Ο Δανίκας κατακεραύνωσε με χυδαία λόγια τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Παναγιωτόπουλο

«Τι σιχαμένο σκουπίδι είσαι, ρε!» Κύμα οργής σηκώθηκε στο twitter, με αφορμή το victim blaming του Δημήτρη Δανίκα στα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σε άρθρο του με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ», στο «Πρώτο Θέμα», ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου κατακεραύνωσε με χυδαία λόγια τις γυναίκες που κατήγγειλαν το πρώην πλέον μέλος των «Ράδιο αρβύλα» για διαρροή ιδιωτικών στιγμών τους στο διαδίκτυο, με το επιχείρημα ότι… ήξεραν πως μπορεί να διασυρθούν!

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω “επωνυμίας” έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε, τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι» αναφέρει σε ένα σημείο του άρθρου του, ενώ κάπου παρακάτω αφήνει και την υπόνοια για οικονομικό όφελος των θυμάτων.

«Όταν κι εσύ, κορίτσι μου, συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου, γιατί αν όχι, είσαι σκέτο αλαλούμ!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οπως ήταν φυσικό, το άρθρο τον έστειλε με… συνοπτικές διαδικασίες στα trends του twitter, με τους χρήστες του να του σέρνουν τα εξ αμάξης. «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα, γράφει ο Δανίκας για τα θύματα του Παναγιωτόπουλου στο “Πρώτο Θέμα”. Είδε, λέει, τα βίντεο και έχει άποψη. Από κριτικός κινηματογράφου κατάντησε ξεπλένης, ενοχοποιώντας παράλληλα τα θύματα. Ξεφτίλας που ξερνάει σεξισμό. Εμετικός» σχολίασε κάποιος.

«Έχω την εντύπωση πως εσύ μάλλον φύτρωσες. Μια υποψία μάνας αν είχες, δεν θα σήκωνε να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα μισογυνισμού. Γράφε, σε γράφουμε» σημείωσε άλλος δίπλα στο hashtag #Δανίκας. «Ενα τίποτα που ψάχνει δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας θα παραμείνει ένα τίποτα και μετά τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας» έγραψε ένας τρίτος.

«Ο Δημήτρης Δανίκας είναι ο κλασικός σεξιστής που κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ» αναφέρει άλλο «τιτίβισμα» στο twitter. «Εμετικός Δημήτρης Δανίκας κατηγορεί τα θύματα του Παναγιωτοπουλου ότι με τη θέλησή τους συμμετείχαν στη βιντεοσκόπηση, άρα θα έπρεπε να το περιμένουν ότι θα διασυρθούν, αλλιώς είναι ή χαζές ή το έκαναν για να ζητήσουν χρήματα» διαβάζουμε σε ακόμη ένα tweet που στρέφεται εναντίον του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν απέφυγε και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε επόμενα tweets.

«Τι σιχαμένο σκουπίδι είσαι, ρε Δανίκα», «Μια μέρα έπεσε ο Δανίκας σε έναν λάκκο με σκατά και τον λέρωσε», «Όσο χυδαία, εμετική, ρυπαρή κι αν είναι η ελληνική τηλεόραση, σκουπίδια σαν τον Δανίκα δεν της αξίζουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...