Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου: «Κάθε θηλυκότητα έχει υπάρξει θύμα της τοξικής αρρενωπότητας»

Με αφορμή τη διπλή θεατρική της παρουσία τη φετινή...

Μπρούνο Τσερέλα για Αθηνά Οικονομάκου: «Αγάπη είναι να βρεις κάποιον που να...

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μπρούνο...

Ελένη Βουλγαράκη – Δεν φεύγει μόνιμα στην Πορτογαλία: «Επικράτησε η κοινή λογική»

Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και στην...

Φάνης Λαμπρόπουλος – 9 χρόνια με τη σύζυγό του: «Κρατάμε πάντα τη...

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση για...

Νέος γύρος αποκαλύψεων για την κακοποίηση ανήλικης από τον Μπομπ Ντίλαν

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Μπομπ Ντίλαν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη Νέα Υόρκη, σε πολλές περιστάσεις, όταν ήταν 12 ετών, διεύρυνε τη χρονική περίοδο κατά την οποία φέρεται ότι έλαβε χώρα η κακοποίησή της από τον τραγουδιστή, έπειτα από δημοσιεύματα που τον θέλουν να έλειπε σε περιοδεία κατά το διάστημα που αναφερόταν στις καταγγελίες της.

Η 68χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία κατέθεσε την αγωγή της ανώνυμα τον Αύγουστο, ισχυρίζεται ότι ο Ντίλαν την προσέγγισε, της έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά και την κακοποίησε σεξουαλικά πολλές φορές στη σουίτα του στο «Chelsea Hotel», σε διάστημα έξι εβδομάδων, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 1965.

Αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι ο 80χρονος μουσικός έλειπε σε περιοδεία το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου και του Μαΐου εκείνης της χρονιάς. Παρ’ όλα αυτά, ο δικηγόρος της 68χρονης, Ντάνιελ Αϊσακς, επέμεινε, τότε, ότι οι ισχυρισμοί της πελάτισσάς του είχαν βάση και πως υπήρχε χρόνος ανάμεσα στις συναυλίες του για να λάβει χώρα η κακοποίησή της.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο Αϊσακς τροποποίησε την αγωγή της 68χρονης, αναφέροντας ότι η σεξουαλική της κακοποίηση συνέβη σε διάστημα πολλών μηνών -αντί έξι εβδομάδων μεταξύ Απριλίου και Μαΐου-,την άνοιξη του 1965.

Εκπρόσωπος του Μπομπ Ντίλαν σχολίασε ότι η τροποποιημένη καταγγελία συνεχίζει να ανακυκλώνει ψευδείς ισχυρισμούς.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Δήλωση παρουσιαστή που θα συζητηθεί: «Έχω κόρη, γι’ αυτό δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη»

«Δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη γιατί έχω κόρη. Η Ιωάννα Τούνη δεν είναι πρότυπο. Δεν είναι μόνο μια γυναίκα χωρισμένη. Θέλεις τώρα να κάτσουμε να συζητήσουμε το όλο της Τούνη;».

Αυτό το περιμένατε; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει το προσκλητήριό της

Σίγουρα αυτό δεν το περιμένατε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφία με το προσκλητήριο

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...