Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Φιντιρίκος – Δαλάκα: Love story a la «Τόλμη και Γοητεία»

Δαλάκα και Φιντιρίκος έδωσαν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους πηγαίνοντας στο χλιδάτο Αμπού Ντάμπι

Νέο… επεισόδιο στο σίριαλ της σχέσης του Δημήτρη Φιντιρίκου με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η όμορφη νικήτρια του «Survivor 3» φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο να… σπάσουν το ρεκόρ του Ριτζ και της Μπρουκ στην «Τόλμη και Γοητεία».

Μόνο το εμβληματικό ζευγάρι της θρυλικής σαπουνόπερας, που προβάλλεται ακόμη στην Αμερική, χωρίζει και επανασυνδέεται δύο φορές τον χρόνο! Στην περίπτωση του Δημήτρη και της Κατερίνας, βέβαια, δεν μιλάμε για σενάριο, αλλά για έναν έρωτα πραγματικό, που μπορεί να συναντά διαρκώς… φουρτουνιασμένη θάλασσα, όμως βρίσκει κάθε τόσο κι ένα… λιμάνι για να αράξει.

Όπως πρόσφατα, στο Αμπού Ντάμπι, όπου οι δυο νέοι πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά, έχοντας προηγουμένως δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.
Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν έγινε γνωστός ο τέταρτος χωρισμός της αθλήτριας από τον γιο του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου. Φαίνεται ωστόσο πως οι δυο τους κράτησαν επαφές, καθώς, όταν η Κατερίνα έχασε τον παππού της, ο Δημήτρης τη στήριξε πολύ, συνοδεύοντάς την και στην κηδεία του, στην Κατερίνη.

Και η πεθερά

Την περίοδο των γιορτών εκείνος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι μαζί με τη μητέρα του Ρένα. Εκείνη έσπευσε να τους συναντήσει λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Μάλιστα, δημοσίευσαν ξεχωριστές φωτογραφίες στα social media από την παραμονή τους στα Εμιράτα.

Το πρωί της Πέμπτης, το okmag.gr ανάρτησε και μια κοινή φωτό του ζευγαριού από το Αμπού Ντάμπι, επιβεβαιώνοντας έτσι τη νέα επανασύνδεσή τους.

Για την ιστορία, η Κατερίνα και ο Δημήτρης γνωρίζονται πριν από τη συμμετοχή εκείνης στο «Survivor», αλλά έκαναν για πρώτη φορά σχέση το φθινόπωρο του 2019. Λίγους μήνες αργότερα χώρισαν, για να τα ξαναβρούν σχετικά γρήγορα. Έπειτα χώρισαν πάλι, αλλά το καλοκαίρι του 2020 τους βρήκε ξανά ερωτευμένους να… αλωνίζουν στα νησιά. Τον περασμένο χειμώνα, ωστόσο, χώρισαν εκ νέου, για να επανασυνδεθούν μέσα στο καλοκαίρι, οπότε ταξίδεψαν μαζί στη Βενετία. Ακολούθησε ακόμη ένας χωρισμός τους τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά ο καινούργιος χρόνος τούς βρήκε πιο ερωτευμένους από ποτέ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα