Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η απόδραση των «επωνύμων» στα χιόνια

Celebrities σε χιονισμένες αποδράσεις

Υπάρχουν και celebrities που είδαν άσπρη μέρα! Κάποιοι μετά των τέκνων και των συζύγων τους και άλλοι με τα αμόρε τους πήραν τα βουνά και τα σαλέ, φροντίζοντας να φτιάξουν και τα απαραίτητα φωτογραφικά άλμπουμ προς τέρψιν των ακολούθων τους.

Την τιμητική του είχε ο Παρνασσός, με τον Γιώργο Λιάγκα να πηγαίνει για σκι με τους γιους τους Γιάννη και Δημήτρη, οι οποίοι έκαναν μαθήματα σκι υπό το βλέμμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, που καμάρωνε για τα βλαστάρια του!

Μίνι απόδραση στον Παρνασσό και για την Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους χειμερινή εκδρομή μετά τον ερχομό της κόρης της, έχοντας μαζί τους τον μεγάλο τους γιο!

Αλλά και οι τρελά ερωτευμένοι Τούνη και Αλεξάνδρου την έκαναν για Αράχοβα, με αφορμή τη γιορτή της influencer, κάνοντας αγκαλίτσες και χαδάκια στο κοσμικό θέρετρο που δεν καταλαβαίνει από Covid!

Στον Παρνασσό δεν ήταν μόνο το ζεύγος Τούνη – Αλεξάνδρου, αλλά και άλλο ένα ζευγάρι, που το love story του γεννήθηκε σε ένα reality! Οι πρώην Survivors Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος διέμειναν σε σαλέ απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο!

Παιχνίδια στα χιόνια και για τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον σύζυγό της Πάνο Δούκα και τον 3,5 ετών γιο τους, με την τραγουδίστρια, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της!

Υπήρξε και κάποια, βέβαια, που δεν επέλεξε εγχώρια ολόλευκη απόδραση! Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την έκανε για Κουρσεβέλ, στο χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Αλπεων!

Στο Καϊμακτσαλάν το Survivor ζεύγος

Και μέσα σε αυτές τις χιονισμένες αποδράσεις πέσαμε φάτσα κάρτα πάνω στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Άνθρωπος της «Espresso» που ήταν στο Καϊμακτσαλάν πέτυχε τον νικητή του «Survivor» και τη Μαχήτρια σύντροφό του στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, στον νομό Πέλλα. Το ζευγάρι, που είναι στα καλύτερά του, κάνει μίνι διακοπές στη βόρεια Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το χιονοδρομικό κέντρο!

Αφού έκαναν το σκι τους, οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στο όμορφο χωριό και μετά το έριξαν στο φαγητό, στην ταβέρνα Καλύβα. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με τον κόσμο που τους αναγνώρισε, με το ζεύγος να μη χαλάει χατίρι σε κανέναν! Μάλιστα ο Κατσούλης, με αφορμή την απόδρασή τους, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μην κλείνεστε μέσα στους τέσσερις τοίχους και πίσω από μία οθόνη! Βγείτε, ζήστε.. Έχουμε την πιο όμορφη χώρα του κόσμου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

Τα «καρφιά» της Μεσσαροπούλου στον Οικονομόπουλο: «Στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πέταξε σπόντες για τον Νίκο Οικονομόπουλο μετά τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα



Μποζουκια Αθηνα