Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Η απόδραση των «επωνύμων» στα χιόνια

Celebrities σε χιονισμένες αποδράσεις

Υπάρχουν και celebrities που είδαν άσπρη μέρα! Κάποιοι μετά των τέκνων και των συζύγων τους και άλλοι με τα αμόρε τους πήραν τα βουνά και τα σαλέ, φροντίζοντας να φτιάξουν και τα απαραίτητα φωτογραφικά άλμπουμ προς τέρψιν των ακολούθων τους.

Την τιμητική του είχε ο Παρνασσός, με τον Γιώργο Λιάγκα να πηγαίνει για σκι με τους γιους τους Γιάννη και Δημήτρη, οι οποίοι έκαναν μαθήματα σκι υπό το βλέμμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, που καμάρωνε για τα βλαστάρια του!

Μίνι απόδραση στον Παρνασσό και για την Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους χειμερινή εκδρομή μετά τον ερχομό της κόρης της, έχοντας μαζί τους τον μεγάλο τους γιο!

foto1

Αλλά και οι τρελά ερωτευμένοι Τούνη και Αλεξάνδρου την έκαναν για Αράχοβα, με αφορμή τη γιορτή της influencer, κάνοντας αγκαλίτσες και χαδάκια στο κοσμικό θέρετρο που δεν καταλαβαίνει από Covid!

touni 1 1

Στον Παρνασσό δεν ήταν μόνο το ζεύγος Τούνη – Αλεξάνδρου, αλλά και άλλο ένα ζευγάρι, που το love story του γεννήθηκε σε ένα reality! Οι πρώην Survivors Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος διέμειναν σε σαλέ απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο!

vasalos valavani 3

Παιχνίδια στα χιόνια και για τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον σύζυγό της Πάνο Δούκα και τον 3,5 ετών γιο τους, με την τραγουδίστρια, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της!

olybioy

Υπήρξε και κάποια, βέβαια, που δεν επέλεξε εγχώρια ολόλευκη απόδραση! Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την έκανε για Κουρσεβέλ, στο χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Αλπεων!

iliana 1 iliana 2

Στο Καϊμακτσαλάν το Survivor ζεύγος

Και μέσα σε αυτές τις χιονισμένες αποδράσεις πέσαμε φάτσα κάρτα πάνω στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Άνθρωπος της «Espresso» που ήταν στο Καϊμακτσαλάν πέτυχε τον νικητή του «Survivor» και τη Μαχήτρια σύντροφό του στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, στον νομό Πέλλα. Το ζευγάρι, που είναι στα καλύτερά του, κάνει μίνι διακοπές στη βόρεια Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το χιονοδρομικό κέντρο!

IMG 1036

Αφού έκαναν το σκι τους, οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στο όμορφο χωριό και μετά το έριξαν στο φαγητό, στην ταβέρνα Καλύβα. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με τον κόσμο που τους αναγνώρισε, με το ζεύγος να μη χαλάει χατίρι σε κανέναν! Μάλιστα ο Κατσούλης, με αφορμή την απόδρασή τους, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μην κλείνεστε μέσα στους τέσσερις τοίχους και πίσω από μία οθόνη! Βγείτε, ζήστε.. Έχουμε την πιο όμορφη χώρα του κόσμου».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...