Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Βάσω Ζιάρου: Το «αστεράκι» του Μουτσινά καθαρίζει σπίτια στη ξενιτιά

Η εταιρία καθαρισμού σπιτιών και το success story

Έζησε τις δικές της στιγμές δόξας στην ελληνική τηλεόραση, με τον Νίκο Μουτσινά να την ανακαλύπτει και να την απογειώνει μέσα από το «Καλό μεσημεράκι»!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο λόγος για τη Βάσω Ζιάρου, που το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τα σίριαλ «Σκιά της τρέλας» και «Αγάπη μου», που προβάλλονταν σε τοπικά κανάλια της Καβάλας και αποσπάσματα των οποίων αναμετέδιδε ο Μουτσινάς, με αποτέλεσμα η ξανθιά και τσαχπίνα πρωταγωνίστρια να γίνει viral.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το πάθος του Μουτσινά για τη Ζιάρου που ο παρουσιαστής δεν δίστασε να κάνει ακόμη και γκεστ εμφάνιση στο πλευρό της, στη σειρά «Χωρίς δισταγμό», που έφερε και αυτή, όπως οι άλλες δύο, την υπογραφή της Ελευθερίας Καραδήμου.

backstage απο το καβαλιώτικο σήριαλ
Backstage από το καβαλιώτικο σήριαλ

Η Βάσω Ζιάρου αποφάσισε όμως να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και να αφήσει τη λάμψη της μικρής οθόνης. Από το καλοκαίρι έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και μένει μόνιμα σε μια μικρή πόλη της Αυστρίας, όπου άνοιξε μάλιστα, ύστερα από περιπέτειες, και δική της επιχείρηση. Μιλώντας στην «Espresso» αναφέρει πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την όμορφη Καβάλα και να μετακομίσει στην Αυστρία.

«Βλέποντας όλα αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας με την πανδημία και έχοντας απελπιστεί, αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στην Αυστρία, στον ανιψιό μου που δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο στην πόλη Kasten. Έτσι, λοιπόν, στα τέλη Αυγούστου πήγα εκεί και μου άρεσε πολύ ως χώρα και νοοτροπία. Ο Έλληνας επιχειρηματίας του μαγαζιού μού πρότεινε να δουλέψω στην επιχείρηση ως υπεύθυνη κι έτσι πήρα την απόφαση να μείνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι αναποδιές

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς ο επιχειρηματίας την εξαπάτησε, με αποτέλεσμα να μείνει στον δρόμο, χωρίς λεφτά, σπίτι και δουλειά: «Δούλεψα εκεί για δύο μήνες. Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν, και όταν αποφάσισα να ζητήσω από τον επιχειρηματία τα δεδουλευμένα μου, αυτός με απέλυσε! Για δύο ημέρες κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου, είχα μείνει χωρίς δουλειά, λεφτά και σπίτι σε μια ξένη χώρα.

Αυτό όμως με πείσμωσε ακόμη πιο πολύ. Κινήθηκα νομικά κατά του εργοδότη μου και βρήκα τη δύναμη να κάνω τηλέφωνο στον φύλακα άγγελό μου, στην Αλεξάνδρα. Πρόκειται για Ελληνοαυστριακή φίλη μου που γνώρισα εδώ. Της εξήγησα την κατάστασή μου και μου πρότεινε να πάω να μείνω σπίτι της, στην πόλη Tulln».

tulln

Το πείσμα και η εργατικότητα της πρωταγωνίστριας των «εναλλακτικών» σειρών ανταμείφθηκαν. Έτσι κατάφερε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών. «Η φίλη μου πρότεινε να βάλω αγγελία για να εργαστώ ως οικιακή βοηθός. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η μία οικογένεια μετά την άλλη με ήθελαν για δουλειά.

μαζί με την φίλη της Αλεξάνδρα
Mαζί με την φίλη της Αλεξάνδρα

Οι Αυστριακοί αγαπούν πολύ τους Έλληνες και το ταμπεραμέντο μας. Έτσι, λοιπόν, και εφόσον έβλεπα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση, είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να ανοίξω δική μου επιχείρηση φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών. Μέσα σε μία εβδομάδα είχα τη δική μου εταιρία, καθώς εδώ δεν υπάρχει η γραφειοκρατία που υπάρχει στην Ελλάδα. Η επιχείρησή μου κλείνει δύο μήνες ζωής και πάμε από το καλό στο καλύτερο» δηλώνει με υπερηφάνεια στην «Espresso».

270761574 667822257929792 2836118677025066206 n

ως οικιακή βοηθός

Μόνο καλά λόγια

Αλλάζοντας κλίμα, η Βάσω Zιάρου μας μιλάει και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά. «Ο Νίκος είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Θέλω να ξαναζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί του. Στο γύρισμα ήταν πολύ ευγενικός και μας βοήθησε πολύ με την εμπειρία του, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι αλλά και της υποκριτικής» δηλώνει για τη σκηνή που έπαιξαν μαζί στη σειρά «Χωρίς δισταγμό».

Τέλος, η άλλοτε πρωταγωνίστρια των σίριαλ που έγιναν viral μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, δηλώνοντας πως είναι το μεγάλο της μεράκι. «Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα, παρά μόνο όταν με φωνάξει η Ελευθερία Καραδήμου για τα σίριάλ της. Την αγαπώ πολύ και μου αρέσει πολύ αυτό, είναι το μεράκι μου! Η νέα μας σειρά λέγεται “Μην πας ποτέ εκεί” και προβάλλεται ήδη στο YouTube» μας λέει με καμάρι από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...