Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Νέο «χτύπημα» Κουτσελίνη σε Συνατσάκη: «Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά»

Μεγάλη κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζήνα...

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στο «αντίο» της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη...

Συγκλονίζει ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Σε ένα ατύχημα που είχα, είδα τον θάνατό...

Ο Πάνος Σταθακόπουλος, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θέλω θρησκευτικό γάμο, στο τέλος θα βγει ότι κάνω εγώ...

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πότε θα παντρευτούν με θρησκευτικό...

Βάσω Ζιάρου: Το «αστεράκι» του Μουτσινά καθαρίζει σπίτια στη ξενιτιά

Η εταιρία καθαρισμού σπιτιών και το success story

Έζησε τις δικές της στιγμές δόξας στην ελληνική τηλεόραση, με τον Νίκο Μουτσινά να την ανακαλύπτει και να την απογειώνει μέσα από το «Καλό μεσημεράκι»!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο λόγος για τη Βάσω Ζιάρου, που το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τα σίριαλ «Σκιά της τρέλας» και «Αγάπη μου», που προβάλλονταν σε τοπικά κανάλια της Καβάλας και αποσπάσματα των οποίων αναμετέδιδε ο Μουτσινάς, με αποτέλεσμα η ξανθιά και τσαχπίνα πρωταγωνίστρια να γίνει viral.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το πάθος του Μουτσινά για τη Ζιάρου που ο παρουσιαστής δεν δίστασε να κάνει ακόμη και γκεστ εμφάνιση στο πλευρό της, στη σειρά «Χωρίς δισταγμό», που έφερε και αυτή, όπως οι άλλες δύο, την υπογραφή της Ελευθερίας Καραδήμου.

backstage απο το καβαλιώτικο σήριαλ
Backstage από το καβαλιώτικο σήριαλ

Η Βάσω Ζιάρου αποφάσισε όμως να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και να αφήσει τη λάμψη της μικρής οθόνης. Από το καλοκαίρι έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και μένει μόνιμα σε μια μικρή πόλη της Αυστρίας, όπου άνοιξε μάλιστα, ύστερα από περιπέτειες, και δική της επιχείρηση. Μιλώντας στην «Espresso» αναφέρει πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την όμορφη Καβάλα και να μετακομίσει στην Αυστρία.

«Βλέποντας όλα αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας με την πανδημία και έχοντας απελπιστεί, αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στην Αυστρία, στον ανιψιό μου που δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο στην πόλη Kasten. Έτσι, λοιπόν, στα τέλη Αυγούστου πήγα εκεί και μου άρεσε πολύ ως χώρα και νοοτροπία. Ο Έλληνας επιχειρηματίας του μαγαζιού μού πρότεινε να δουλέψω στην επιχείρηση ως υπεύθυνη κι έτσι πήρα την απόφαση να μείνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι αναποδιές

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς ο επιχειρηματίας την εξαπάτησε, με αποτέλεσμα να μείνει στον δρόμο, χωρίς λεφτά, σπίτι και δουλειά: «Δούλεψα εκεί για δύο μήνες. Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν, και όταν αποφάσισα να ζητήσω από τον επιχειρηματία τα δεδουλευμένα μου, αυτός με απέλυσε! Για δύο ημέρες κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου, είχα μείνει χωρίς δουλειά, λεφτά και σπίτι σε μια ξένη χώρα.

Αυτό όμως με πείσμωσε ακόμη πιο πολύ. Κινήθηκα νομικά κατά του εργοδότη μου και βρήκα τη δύναμη να κάνω τηλέφωνο στον φύλακα άγγελό μου, στην Αλεξάνδρα. Πρόκειται για Ελληνοαυστριακή φίλη μου που γνώρισα εδώ. Της εξήγησα την κατάστασή μου και μου πρότεινε να πάω να μείνω σπίτι της, στην πόλη Tulln».

tulln

Το πείσμα και η εργατικότητα της πρωταγωνίστριας των «εναλλακτικών» σειρών ανταμείφθηκαν. Έτσι κατάφερε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών. «Η φίλη μου πρότεινε να βάλω αγγελία για να εργαστώ ως οικιακή βοηθός. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η μία οικογένεια μετά την άλλη με ήθελαν για δουλειά.

μαζί με την φίλη της Αλεξάνδρα
Mαζί με την φίλη της Αλεξάνδρα

Οι Αυστριακοί αγαπούν πολύ τους Έλληνες και το ταμπεραμέντο μας. Έτσι, λοιπόν, και εφόσον έβλεπα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση, είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να ανοίξω δική μου επιχείρηση φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών. Μέσα σε μία εβδομάδα είχα τη δική μου εταιρία, καθώς εδώ δεν υπάρχει η γραφειοκρατία που υπάρχει στην Ελλάδα. Η επιχείρησή μου κλείνει δύο μήνες ζωής και πάμε από το καλό στο καλύτερο» δηλώνει με υπερηφάνεια στην «Espresso».

270761574 667822257929792 2836118677025066206 n

ως οικιακή βοηθός

Μόνο καλά λόγια

Αλλάζοντας κλίμα, η Βάσω Zιάρου μας μιλάει και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά. «Ο Νίκος είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Θέλω να ξαναζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί του. Στο γύρισμα ήταν πολύ ευγενικός και μας βοήθησε πολύ με την εμπειρία του, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι αλλά και της υποκριτικής» δηλώνει για τη σκηνή που έπαιξαν μαζί στη σειρά «Χωρίς δισταγμό».

Τέλος, η άλλοτε πρωταγωνίστρια των σίριαλ που έγιναν viral μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, δηλώνοντας πως είναι το μεγάλο της μεράκι. «Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα, παρά μόνο όταν με φωνάξει η Ελευθερία Καραδήμου για τα σίριάλ της. Την αγαπώ πολύ και μου αρέσει πολύ αυτό, είναι το μεράκι μου! Η νέα μας σειρά λέγεται “Μην πας ποτέ εκεί” και προβάλλεται ήδη στο YouTube» μας λέει με καμάρι από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνος Μιχαλόπουλος: Νέα φωτογραφία του ηθοποιού όπως είναι σήμερα στα 74 του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει γράψει λαμπρή στον κινηματογράφο, το...

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Τα βέλη στον Κασσελάκη και η λατρεία στον αείμνηστο βασιλιά Κωνσταντίνο

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Αργύρη Παπαργυρόπουλου μετά...

«Ο παράδεισος των κυριών»: Η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη

Ένα κακό μαντάτο φέρνει μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον...

Γιώργος Λιάγκας: «Με ενοχλεί η βαφή, αυτό το κομοδινί που βάζει στα μαλλιά του ο…»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» τη Δευτέρα βλέποντας πλάνα με γνωστό κύριο της τηλεόρασης που βάφει τα μαλλιά του έκανε

Κλέλια Ρένεση: Δείτε το εσωτερικού του σπιτιού της – Μοντέρνο και φωτεινό

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει αρκετές ώρες της ημέρας στο...

Μπέος κατά Λιάγκα on air: «Με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν γκέι»

Μεγάλη ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον...

Απάτη με ινστιτούτο αισθητικής – Χρησιμοποιούσαν τα ονόματα παρουσιαστριών για την προώθηση προϊόντων

Ο Ασκός του Αιόλου που άνοιξε για πολυδιαφημισμένο ινστιτούτο...