Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν έχουμε επαφή με τον μπαμπά του παιδιού μου αλλά θα τον αγαπάω πάντα»

Η Μαριαλένα Ροζάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης της που μεγαλώνει μόνη της καθώς χώρισε με τον σύντροφό της λίγο καιρό αφότου έμεινε έγκυος.

«Με συγκίνησε ο κόσμος με την στήριξη και την αγάπη του. Δεν τον επέλεξα τον χωρισμό. Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα αλλά εντάξει η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι η τεράστια ευλογία, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις. Ήμασταν καιρό μαζί, δεν έχει τόση σημασία. Παρόλο που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ ποτέ δεν κρατάω κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απέκτησα το παιδί μας, όπως κι αν προέκυψαν τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης: Μαριαλένα Ροζάκη: «Βίωσα μόνη την εγκυμοσύνη γιατί στο ξεκίνημά της χώρισα»

Και πρόσθεσε: «Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος, το σύμπαν, η πλάση. Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου. Την στιγμή της γέννας αντί να αισθάνομαι τη μοναξιά που θα περίμενε κανείς από την έλλειψη του συντρόφου μου, εγώ ένιωθα ότι γεννάω μέσα σε μία αγκαλιά, χαμογελώντας, γιορτάζοντας την ζωή που έρχεται. Εγώ χαμογελούσα, δεν είχα ίχνος ταλαιπωρίας. Δεν έχουμε επαφή με τον μπαμπά του παιδιού».

https://vimeo.com/665226490

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα