Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Τι συμβαίνει με Καινούργιου – Τσαγκρίδη; Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Ποιος ξέρει το αύριο τι θα φέρει...

Οι μεγάλοι έρωτες δεν φεύγουν, κρατάνε χρόνια σαν ακριβή κολόνια… Στη διαδικτυακή πλατφόρμα του NewsPistol και στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου και άφησε μια μισάνοιχτη πόρτα για comeback στη σχέση της με τον νεαρό και γοητευτικό Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Super Kατερίνα απάντησε λοιπόν για τις φήμες που τη θέλουν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή της με τον εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου: «Δεν θα απαντήσω γιατί, όταν δεν είμαι καλά, αυτό φαίνεται, περνάω μια περίεργη φάση της ζωής μου, επανασυγκρότησης του εαυτού μου. Δεν θέλω να σου δώσω μία απάντηση, γιατί μπορεί να ανατραπεί όλο αυτό και δεν θέλω να δώσω συνέχεια για σχόλια. Φταίω πολύ, ίσως έπρεπε να προστατευτώ περισσότερο. Η φυσιολογικότητα ίσως να μου στοίχισε, αποφάσισα πια να κρατήσω χαμηλούς τόνους».

Και αν στα προσωπικά της λίγο δυσκολεύεται, στα επαγγελματικά της δικαιώνεται. «Νιώθω ότι επαγγελματικά πατάω γερά στα πόδια μου, είναι μία πολύ δύσκολη επαγγελματική σεζόν γιατί, ενώ παρουσιάζεις μία ψυχαγωγική εκπομπή, έχεις να διαχειριστείς και δύσκολα θέματα της επικαιρότητας» και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός γιατί υπάρχουν πολλές εκπομπές και υπάρχει δουλειά. Μοιράζεται η πίτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Τη Δανάη Μπάρκα την ξέρω πολλά χρόνια πίσω, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, και την αγαπώ και είναι φίλη μου, έχουμε ένα δέσιμο ιδιαίτερο, είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Με τους άλλους δεν έχω έρθει πολύ κοντά» τόνισε η παρουσιάστρια.kainourgiou tsagridis

Ο Χάρης Λεμπιδάκης τη ρώτησε, όμως, αν έχει βλέψεις κάποια στιγμή να δοκιμαστεί και σε άλλες «πίστες». «Ξέρεις πόσες φορές έχω συζητήσει με τον Νίκο Κοκλώνη -γιατί ενώ είμαι άνθρωπος του Alpha αλλά κυρίως της Barking Well Media και το ότι ήρθα εδώ το χρωστάω στον Νίκο– και μου έχει προτείνει και άλλα πράγματα και για του χρόνου να κάνω παράλληλα, εγώ προβληματίζομαι… Δεν το σκέφτομαι στην παρούσα φάση γιατί θέλω να είμαι focus σε αυτό που κάνω. Δεν μ’ αρέσει να κάνω πολλά, θέλω να κάνω κάτι και να είμαι εκεί συγκεντρωμένη με ποιότητα, ακόμα κι αν μου προτείνουν πολλά χρήματα για κάτι άλλο παράλληλα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω κάτι άλλο. Ξέρω ότι σε ένα τηλεπαιχνίδι θα ήμουν άθλια. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν σε ένα late night» απάντησε και τόνισε για τον Κοκλώνη: «Εμένα ο Νίκος είναι ο καλύτερός μου φίλος και μου έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές. Για εμένα είναι και μέντοράς μου, όταν μου πει “πάμε να κάνουμε αυτό”, θα τον εμπιστευτώ και θα του πω “πάμε να το κάνουμε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...