Έξαλλη η Βαλέρια Κουρούπη: «Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια»

Η Βαλέρια Κουρούπη έξαλλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι στην Αττική λόγω χιονιά ξέσπασε με ένα ποστ της στο instagram.

«Είμαι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων και μην ανησυχείτε που οδηγώ γιατί δεν κινούμαι! Όχι, δύο λωρίδες με το ζόρι και όλο το άλλο χιόνι, πεταμένα αυτοκίνητα και σπασμένα κλαδιά. Ωραία, δεν μπορώ να πω. Λειτουργούν και οι δήμοι και ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια!

Διαβάστε επίσης: Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη – «Χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης»

valeria kouroupi xionia 2022

Η κίνηση είναι πάρα πολλή στους δρόμους. Με το ζόρι εκχιονίσαν χθες αλλά η δρόμοι δεν περνούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία. Είναι άγρια τα πράγματα. Πιο άγριο βέβαια είναι να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, πόσο εγκαταλελειμμένοι είμαστε και γιατί συνεχώς γίνεται επίκληση στην ατομική ευθύνη. Γίνεται γιατί δεν υπάρχει ευθύνη κρατική και μέριμνα για εμάς».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό