Κώστας Μπερικόπουλος: «Είδα τον Ντόναλντ Τραμπ να χορεύει με τη Μελάνια – Ντράπηκα»

Ο ηθοποιός περιέγραψε τη βαθιά εσωτερική σύγκρουση που ένιωσε

Ο Κώστας Μπερικόπουλος προκάλεσε αίσθηση με όσα δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», όπου βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα, σε μια συνέντευξη που κινήθηκε σε προσωπικούς και κοινωνικούς τόνους.

Ο ηθοποιός, καλούμενος να σχολιάσει κάτι που τον επηρέασε πρόσφατα, δεν δίστασε να μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια. «Κάτι που να έχει σχέση με κινηματογράφο ή τηλεόραση; Γενικότερα, σήμερα είδα ένα βίντεο που με πίεσε πάρα πολύ. Είδα τον Ντόναλντ Τραμπ να χορεύει με τη Μελάνια Τραμπ. Αυτό με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Ντράπηκα βαθιά μέσα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Μπερικόπουλος εξήγησε τι ήταν αυτό που τον συγκλόνισε περισσότερο, εστιάζοντας στη συναισθηματική αντίδραση που του προκάλεσε η εικόνα: «Γιατί ο θυμός, η στεναχώρια και τα λοιπά είναι οκ, υπάρχουν. Αλλά το άλλο… Ξαφνικά ένιωσα να με υπερβαίνει μια ντροπή. Δεν μπορεί να σκοτώνονται κοριτσάκια και ξαφνικά ο άλλος να στήνει χορό…».

Με τα λόγια του αυτά, ο ηθοποιός περιέγραψε τη βαθιά εσωτερική σύγκρουση που ένιωσε, υπογραμμίζοντας την ένταση ανάμεσα στη σκληρή πραγματικότητα και σε εικόνες που, όπως είπε, τον έφεραν σε έντονη αμηχανία και ηθική δυσφορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...