Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Βαριά υπονοούμενα του Snik για τον Λιάγκα με φόντο την κόντρα τους

Ο «γυμνοσαλιαγκασ» και ο «ροκι» Snik

Αγρια κόντρα απασχολεί την εγχώρια showbiz, με υπονοούμενα, ειρωνείες, μπηχτές και βαρείς χαρακτηρισμούς! Μια κόντρα που κρατά καταπώς φαίνεται μία διετία και βάλε, και έχει πρωταγωνιστές τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό» Γιώργο Λιάγκα και τον εκκεντρικό ράπερ Snik!

Το νέο επεισόδιο στη διαμάχη τους άρχισε όταν ο πρώην σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου προκάλεσε τον πρώην σύζυγο της Φαίης Σκορδά να βρεθούν στο… ρινγκ για να παίξουν ξύλο και να λύσουν έτσι τις διαφορές τους, με τον παρουσιαστή να μην κρατιέται και να ξεσπάει από το πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1!

Τα περί ξύλου προέκυψαν με αφορμή την προβολή του «θέματος» αναφορικά με την πρόσκληση-πρόκληση του ράπερ στον συνάδελφό του Light να τα πούνε μια και καλή, λύνοντας τις διαφορές τους πάνω στο ρινγκ (δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως είναι ένα διαφημιστικό τρικ και τίποτα παραπάνω).

Ο… θιγμένος Snik ανταπάντησε, λοιπόν, στην προβολή του θέματος πετώντας… το γάντι στον παρουσιαστή! Τι ανέφερε σε στόρι του; «Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό (σ.σ.: εννοεί τα περί Light), αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο Google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Aμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard, τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα»!

Επειτα από αυτό, το δίδυμο του «Πρωινού» ήταν λογικό να «περιποιηθεί» τον ράπερ, με τη Φαίη Σκορδά να απασφαλίζει κατά του Snik: «Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες ημέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι’ αυτό που έγινε (αναφέρεται στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη από χούλιγκαν) και για τη βία, και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν από λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις, και δισκογραφικές και όλοι, και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί… για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μη σε ενοχλεί αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά έξαλλη η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τη σκυτάλη: «Ακούστε με, γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο τρία χρόνια όταν ο Snik είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μία φορά. Είπαν “μπράβο, Snik”. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία»!

1606 LIAGKAS GEORGANTAS PEPAS 13122021

Επειτα από αυτόν τον τηλεοπτικό χαμό ο ράπερ το… τερμάτισε, ανταπαντώντας μέσα από stories του στο Instagram. Ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φωτογραφίζει τον Λιάγκα και την παρέα του λέγοντας πως όλα γίνονται για την τηλεθέαση: «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα, είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση», ενώ σε ένα άλλο story ανέβασε τη φωτογραφία ενός γυμνοσάλιαγκα, γράφοντας: «Κρατήστε αυτό το L» φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον παρουσιαστή!

Πάντως, όπως προαναφέραμε, η κόντρα ανάμεσα σε Snik και Λιάγκα έχει παρελθόν, και έχει αρχίσει από τον Οκτώβριο του 2019, όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πήγε να ρωτήσει κάτι τον εκκεντρικό ράπερ και εκείνος της είχε κατεβάσει το μικρόφωνο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...