Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Μου ζήτησαν να πλαγιάσω με τον ιδιοκτήτη της Coca Cola»

«Σεισμό» προκαλούν όσα καταγγέλλει η πρώην Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από τον Βασίλη Λεβέντη της Coca-Cola και τουλάχιστον άλλους δύο άνδρες.

Μιλώντας για όλα εκείνα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη στον χώρο της ομορφιάς και των καλλιστείων, η ίδια αναφέρει ότι στάθηκε τυχερή και κατάλαβε γρήγορα τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων.

0007 IRINI ANA ALGIANAKI VASILIS LEVENTIS ASPASIA LEVENTI 05062019

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, η Ραφαέλα κέρδισε τον πιο σημαντικό τίτλο στη χώρα μας για όλα εκείνα τα κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν το μόντελινγκ. Ωστόσο, σύντομα το όνειρό της, το οποίο είδε να γίνεται πραγματικότητα, μετατράπηκε σε εφιάλτη. Οπως καταγγέλλει η ίδια στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, προκειμένου να λάβει χορηγία, της ζητήθηκε να «πλαγιάσει» με το «αφεντικό» της Coca-Cola, για να συμμετέχει σε διαφημίσεις της γνωστής πολυεθνικής εταιρίας αναψυκτικών.

Πρόσωπα και πράγματα

«Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της Coca-Cola για να μου δώσουν το sponsoring» αποκάλυψε στη συνέντευξή της, κατονομάζοντας πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο πριν και μετά την εκλογή της ως Σταρ Ελλάς.

Η ίδια κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον αποκαλούμενο «coach» Βαγγέλη Σαλευρή. «Το παίζει δήθεν κόουτς. Αυτός προστάτευε τις κοπέλες. Αυτός μιλούσε με όλες τις κοπέλες» περιγράφει η Ραφαέλα Πλαστήρα. Όπως καταγγέλλει στη συνέντευξή της, της έλεγε πως «αν δεν περάσεις από πολλά κρεβάτια, δεν πρόκειται να πας μπροστά». Και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Μου το λέγανε με όμορφο τρόπο. Δεν το φέρνουν κατευθείαν στη συζήτηση.rafaela plastira leventis Δηλαδή, μου λέγανε, άμα θέλεις εκείνη τη δουλειά, θα πρέπει να κάτσεις στο κρεβάτι μαζί του. Ή θα πρέπει να κάνεις αυτό… Για να κάνω καριέρα με τον τίτλο μου, θα έπρεπε ή να είχα έναν πλούσιο επιχειρηματία ή να ήμουν… να πήγαινα παντού… Από όλα τα κρεβάτια». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Coca-Cola, που επρόκειτο να είναι σπόνσοράς της ως Σταρ Ελλάς. Όπως υποστηρίζει, ο Σαλευρής τής πρότεινε να… κοιμηθεί με το αφεντικό της Coca-Cola για να γίνει σπόνσοράς της.

«Θέλουμε να πάρεις τη δουλειά»

«Του λέω “δεν πάω στο κάστινγκ” και μου λέει “θα πρέπει να πας, εμείς θέλουμε να πάρεις τη δουλειά”. Εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν τόσο αγχωμένη γιατί δεν ήξερα πώς θα διαβάσω εγώ το σενάριο απέξω για να το κάνω προπόνηση για αυτή τη διαφημιστική για την Coca-Cola. Αγχωνόμουν. Του έλεγα πώς θα το κάνω εγώ με τα ελληνικά μου; Δεν θα με πάρουν εμένα. Μου λέει “κοίτα υπάρχει και μια άλλη επιλογή. Άμα θέλεις, μπορείς να πας στο κρεβάτι με το αφεντικό”. Τι του λέω; “Δεν θα πάω”, του λέω, “άμα είναι έτσι” και δεν πήγα εν τέλει. Ούτε πάτησα το πόδι μου στο κάστινγκ».rafaela plastira leventis

Η Ραφαέλα αναφέρεται και στο πρακτορείο Happy People Models, με το οποίο συνεργάστηκε μετά τη στέψη της.

«Αυτό το πρακτορείο δέχεται κάθε μέρα εκατομμύρια κορίτσια και εγώ απορώ. Έχει η Ελλάδα τόσες δουλειές για τόσα κορίτσια;» διερωτάται.rafaela plastira leventis

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ραφαέλα Πλαστήρα είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες και τα social media όταν δημοσιοποίησε πως αποχωρεί από τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος στο Ισραήλ λόγω του παλαιστινιακού ζητήματος. Τότε ο πρόεδρος των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS Γιώργος Κούβαρης είχε χαρακτηρίσει ψευδές το περιστατικό της αποχώρησης, καθώς την Ελλάδα εκπροσώπησε άλλη εστεμμένη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...