Προκάλεσε αντιδράσεις ο Καναράκης «Ιησούς», φορώντας ακάνθινο στεφάνι

Βαθύ ντεκολτέ και σκουλαρίκια με την Παναγία και τον Αγιο Φανούριο

Κακός χαμός με προκλητική φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, που παραπέμπει στον Ιησού Χριστό με ακάνθινο στεφάνι, κοσμήματα με τη μορφή της Παναγίας και του Αγίου Φανουρίου διά χειρός Περικλή Κονδυλάτου και… βαθύ ντεκολτέ! Τα επίμαχα «κλικ» που δημοσιεύονται στο νέο τεύχος του free press περιοδικού koita, όπου ο γνωστός καλλιτέχνης ποζάρει και στο εξώφυλλο, προκάλεσαν ηχηρές αντιδράσεις τόσο σε θρησκευτικούς κύκλους όσο και στα social media, με γνωστό εκκλησιαστικό site να ετοιμάζεται ήδη να κινηθεί νομικά.

Παρότι η εκδότρια και art director του εντύπου Μαριάμ Νίκου, η οποία μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε extreme φωτογραφίσεις γνωστών προσωπικοτήτων, σημειώνει στο editorial της ότι η πηγή έμπνευσης για το εν λόγω shooting ήταν το αιρετικό, πλην όμως κλασικό βιντεοκλίπ της Μαντόνα «Like a Prayer», το οποίο επίσης είχε προκαλέσει τεράστιο θόρυβο στους καθολικούς κύκλους όταν είχε κυκλοφορήσει, πολλοί ήταν οι πιστοί που… δεν πείστηκαν.

Θεατρική ομάδα

Κι αυτό διότι στο πλαίσιο της ίδιας φωτογράφισης, ο Παντελής Καναράκης αναπαριστά τον Ιησού Χριστό και στον Μυστικό Δείπνο, έχοντας γύρω του τα έξι μέλη της θεατρικής ομάδας του από την παράσταση «Σινέ», που ανεβαίνει αυτή την περίοδο στη σκηνή του Πειραιώς 131. Πρόκειται για την κόρη του αξέχαστου Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία, την Αγγελική Ξένου, επίσης τέκνο διάσημων γονιών (των Ελένης Γερασιμίδου και Αντώνη Ξένου), τη σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία Γκουρνέλου, και τους Λάζαρο Βασιλείου, Θεοδόση Φυλακτό και Θεοφίλη Πασχάλη.

ο Καναράκης αναπαριστά τον Ιησού Χριστό και στον Μυστικό Δείπνο, έχοντας γύρω του τα έξι μέλη της θεατρικής ομάδας

Οι έξι ηθοποιοί του «Σινέ» πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή του ίδιου έργου Παντελή Καναράκη στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που φαίνεται ότι έχει αντλήσει το concept του από τον Μυστικό Δείπνο και σίγουρα δεν σχετίζεται με τη μουσική παράσταση που παρουσιάζουν στο θέατρο.

Διά χειρός Κονδυλάτου

Εκείνο, όμως, που φαίνεται ότι εξόργισε περισσότερο μεγάλη μερίδα κόσμου είναι οι εικόνες του Καναράκη με το ακάνθινο στεφάνι. Σε αυτές ο ηθοποιός εμφανίζεται με ανοιχτό ντεκολτέ και τεράστια κοσμήματα από τη συλλογή του γνωστού σχεδιαστή (και πρώην survivor) Περικλή Κονδυλάτου, τα οποία έχουν επάνω τους τη μορφή της Παναγίας και του Αγίου Φανουρίου. Όπως επισήμαναν κάποιοι σε σχόλιά τους σε ιστοσελίδες που διακίνησαν τις επίμαχες φωτογραφίες, κάνοντάς τες viral, αλλά και στα social media, «ο Καναράκης θα έπρεπε να ντρέπεται».

Ο Παντελής Καναράκης στην προκλητική φωτογράφιση με ακάνθινο στεφάνι και κολιέ με τη μορφή του Χριστού

Άμεση ήταν και η αντίδραση του site Εκκλησία Online, το οποίο ανακοίνωσε πως προχωράει σε μήνυση εναντίον του καλλιτέχνη επειδή «ξεφτιλίζει τον Ιησού Χριστό μέσα στη Σαρακοστή, παρουσιάζοντάς τον ακόμη και με ντεκολτέ». Παράλληλα αρκετοί ήταν εκείνοι που τον στοχοποίησαν με απειλές και υβριστικά σχόλια. «Άμα είναι μάγκας, ας φωτογραφηθεί και ως Μωάμεθ με ανοιχτό ντεκολτέ και ξυρισμένο στήθος» σχολίασε κάποιος. «Προκάλεσες το θρησκευτικό συναίσθημα με αισχρό τρόπο. Λοιπόν; Τι αρρωστημένη ικανοποίηση πήρες;» αναρωτήθηκε άλλος. «Ντροπή στο υποκείμενο αυτό που σατιρίζει τη θρησκεία» έγραψε ένας τρίτος.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...