Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Ο Snik κατηγόρησε τον Light ότι έκλεβε χρήματα από τον αδικοχαμένο Mad Clip

Ο «Nerogreco» αποκάλεσε «σιχαμένο πρεζάκι» τον πρώην της Παπαγεωργίου

Ο Snik κατηγορεί τον Light ότι «έκλεβε χρήματα από τον αδικοχαμένο Mad Clip» και ο Light τού απαντά αποκαλώντας τον «ψεύτη και σιχαμένο πρεζάκι»! Η κόντρα υψηλών… ντεσιμπέλ που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στους δύο δημοφιλείς στη νεολαία καλλιτέχνες της εγχώριας τραπ σκηνής φαίνεται πως καλά κρατεί.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες εβδομάδες από τότε που είχαν καλέσει δημοσίως ο ένας τον άλλον σε αγώνα πυγμαχίας προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους με μπουνιές μέσα στο ρινγκ -κάτι που δεν συνέβη τελικά-, και τώρα καταγράφηκε μεταξύ τους ένας νέος διαδικτυακός καβγάς, στον οποίο ενεπλάκη και το όνομα του Mad Clip, του Ελληνοαμερικανού τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αφορμή για το καινούργιο επεισόδιο στη διαμάχη των δύο αντρών στάθηκε ένα live του Snik στα social media, στη διάρκεια του οποίου αναφέρθηκε στον Light, απευθύνοντας σοβαρές κατηγορίες εναντίον του. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως έκλεβε χρήματα από τον Mad Clip το πρώτο διάστημα της δισκογραφικής συνεργασίας τους, ενώ τον κατηγόρησε πως και τώρα δεν δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του εκλιπόντος στην οικογένειά του και παράλληλα το παίζει θλιμμένος φίλος του. «Εναν χρόνο ο Mad Clip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital (σ.σ.: δισκογραφική εταιρία), έπαιρνες τα λεφτά του -και από όλους- και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου. Στα κανάλια, όταν πήρες 50.000 followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν στην πραγματικότητα ο dj Stephan. Δεν βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο, που ήμασταν μετά, ποτέ δεν ήσουν εσύ εκεί, ούτε και μετά, που τον κλαίγαμε στο σπίτι του φίλου μας. Δεν δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip για τα κομμάτια του, τα streams του, και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω σου... (…) Δεν θέλω να μιλήσω και να γίνω Κατίνα τόσο καιρό, αλλά το συνεχίζεις…» ανέφερε στο βίντεό του ο Snik.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τον Light. «Θα μπορούσα να ξεκατινιαστώ και να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου. Θα μπορούσα να βγω και να σε κάνω ρόμπα, αλλά αυτό το κάνεις από μόνος σου πολύ καλά. Θα μπορούσα να απαντήσω σε κάθε ψέμα που βγήκε από το στόμα σου, ένα ένα, αλλά δε θα το κάνω. Δεν θα κάτσω να κυλιστώ άλλο στη λάσπη με τα γουρούνια. Ούτε θα σου κάνω τη χάρη να με εκνευρίσεις. Είσαι κανονικό junkie πλέον και αυτό κάνει μπαμ. Θα πω μόνο ντροπή σου που έφερες νεκρό άνθρωπο και την οικογένειά του μέσα σε ένα rap beef που είναι μεταξύ των δυο μας. Είσαι μεγάλος ψεύτης, ζηλιάρης και ξοφλημένος. (…) Αφού, λοιπόν, έπρεπε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις ψέματα πάνω στο όνομα και τη μνήμη του Peter, ας μιλήσουν όσοι ξέρουν. Και για τα ποσοστά και για τα δικαιώματα που πάνε και για το τι άποψη είχε για σένα. Σιχαμένο πρεζάκι, είσαι για λύπηση» έγραψε, μεταξύ άλλων, σε Insta story του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...