Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ειρήνη Στεριανού για έκφυλο σκηνοθέτη και το «αθέατο» GNTM

«Βρόμικη» οντισιόν

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη συμμετοχή της στο πρώτο «GNTM» του Star, ωστόσο η Ειρήνη Στεριανού παραμένει ένα από τα (λίγα) μοντέλα του show που συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα.

  • Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ποιος ξεχνάει το κλάμα που είχε ρίξει όταν της είχαν κόψει τα μαλλιά κοντά, στο πλαίσιο του makeover του reality; Ούτε η ίδια μπορεί να το ξεχάσει αυτό, αν και -όπως λέει- σε περίπτωση που γύριζε τον χρόνο πίσω δεν θα είχε αυτή την αντίδραση. «Μου άρεσε πολύ σαν εμπειρία το “GNTM”. Απλά, αν το έκανα από την αρχή, θα διαχειριζόμουν διαφορετικά κάποια πράγματα που λειτούργησαν ως αφορμή για να με πάρει από κάτω, όπως το κόψιμο των μαλλιών μου… Θεωρώ πως ήταν κι αυτός ένας λόγος που έφυγα πιο νωρίς» αναφέρει στην «Espresso».undefined 274805575 310889587770409 3396839449708510061 n

Έχοντας και πάλι υπέροχα μακριά μαλλιά και διαθέτοντας ένα από τα ωραιότερα σώματα στη showbiz, η Ειρήνη Στεριανού θεωρείται αυτή τη στιγμή περιζήτητο όνομα στο μόντελινγκ. Μάλιστα, συνεχίζει να έχει επαφές με κάποιες από τις πρώην συμπαίκτριές της, όπως η Μαριάννα Παινέση, η Αγάπη Ολαγκμπέγκι και η Ελενα Καλλιοντζή.

undefined 277045222 661561141760380 8500279223017221889 n

Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο και για τους πρώην κριτές της. «Με τους κριτές δεν έχω επαφές. Ούτε μέσα στο παιχνίδι όμως είχαμε ιδιαίτερη τριβή, πέρα από την ημέρα της αποχώρησης. Άλλωστε, θεωρώ ότι καθένας που συμμετέχει σε μια τέτοια εκπομπή, όποιον ρόλο και να έχει, το κάνει κυρίως για τον εαυτό του, για τη δική του προβολή. Και οι κριτές και οι συμμετέχοντες» σχολιάζει. Όσο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου «GNTM», η Ειρήνη θεωρεί ότι «έπαιξε σίγουρα ρόλο η απουσία της Βίκυς Καγιά».

Παρά τις επιτυχίες της ως μοντέλο, η ίδια δεν εφησυχάζει, αφού ο απώτερος στόχος της είναι να μεταπηδήσει σταδιακά στον χώρο της υποκριτικής. Ηδη έχει παρακολουθήσει αρκετούς κύκλους σχετικών σεμιναρίων στο θέατρο των Αλλαγών. Παράλληλα, κάνει μαθήματα υποκριτικής όποτε αισθάνεται ότι το χρειάζεται για την ερμηνεία κάποιου ρόλου, ενώ συμμετέχει σταθερά σε παραστάσεις και ταινίες τα τελευταία χρόνια. Όσο για το άμεσο θεατρικό της πλάνο; Ερχεται προσεχώς… «Δεν μπορώ να πω ακόμη το θέατρο, αλλά θα ξεκινήσω παραστάσεις τον Μάιο με έναν πολύ σημαντικό σκηνοθέτη, τον Θοδωρή Βουρνά, ο οποίος έχει βραβευτεί τόσο σε θεατρικό όσο και σε κινηματογραφικό επίπεδο. Η παράσταση λέγεται “Ελιγμοί” και έχει ανέβει ξανά στο παρελθόν στην Ελλάδα» μας πληροφορεί.

Σχολιάζοντας τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια, η Ειρήνη τάσσεται στο πλευρό των θυμάτων και εύχεται να δικαιωθούν. Παράλληλα, καταθέτει στην «Espresso» και τη δική της εμπειρία. «Προσωπικά έχω δεχτεί πέσιμο και αντέδρασα» μας λέει και συνεχίζει: «Σίγουρα έχω χάσει δουλειές εξαιτίας επιπόλαιων ανθρώπων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Ευτυχώς, δεν έχω βρεθεί ακόμη σε έσχατη κατάσταση, ώστε μην μπορώ να αντιδράσω και να μου προκαλέσουν κάποια σωματική βλάβη. Μου την είχε πέσει ένας σκηνοθέτης, όχι ξεκάθαρα όμως… Είχα πάει σε οντισιόν και μου ζήτησε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που υποτίθεται ότι θα προβάραμε. Ηθελε να κάνουμε μια ερωτική σκηνή μαζί. Το κατάλαβα φυσικά και έφυγα. Φοβήθηκα λίγο επειδή ήμουν μόνη μου, αλλά βρήκα το θάρρος και έφυγα. Αυτό μου συνέβη παλιότερα, πριν από το ξέσπασμα του ελληνικού MeToo. Πλέον θεωρώ πως έχουν θορυβηθεί οι παρενοχλητές και σε διώχνουν από μόνοι τους, αν δεν δείξεις τη διάθεση να ενδώσεις. Φοβούνται, πιστεύω».

Πριν από λίγους μήνες, η Ειρήνη Στεριανού είχε αναφερθεί δημόσια στην υπόθεση revenge porn όπου είχε εμπλακεί, όταν έμαθε πως πρώην σύντροφός της είχε αφήσει να διαρρεύσουν αισθησιακές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. «Είναι γνωστό πια αυτό και δεν θέλω να το συζητάω άλλο, γιατί με φθείρει ψυχολογικά. Άλλωστε, το έχω υπεραναλύσει. Περιμένω να γίνει το δικαστήριο και ελπίζω πως στο τέλος θα δικαιωθώ. Η αλήθεια είναι πως ακόμα περιμένω να μάθω πότε θα γίνει η δίκη – αν γίνει… Πάει πολύ αργά η διαδικασία. Έχω φτάσει στο σημείο κάποιες φορές να σκέφτομαι ακόμη και να τα παρατήσω, αλλά ο δικηγόρος μου επιμένει πως πρέπει να προχωρήσουμε» λέει το μοντέλο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...