Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που τη ταλαιπωρεί: «Μου κάνει τη ζωή δύσκολη»

Για το πρόβλημα υγείας που τη ταλαιπωρεί μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Και πρόσθεσε αναφερόμενη στην περίοδο της καραντίνας. «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον μοναχογιό της, Αλέξανδρο. «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου.

Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: “δικό σου είναι το τραγούδι;”. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα