Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Θλίψη και αγανάκτηση από γυναίκες της showbiz για τη φρίκη στην Πάτρα

«Τι έκανες στα παιδιά σου;»

Κλαίνε οι γυναίκες της showbiz για τα τρία αγγελούδια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μετά τη σύλληψη της σύγχρονης «Μήδειας», όπως την αποκαλούν πλέον, αφού κατηγορείται για παιδοκτονία από πρόθεση, η συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας τρένταρε στα social media, με πολλές γνωστές κυρίες της τέχνης και της τηλεόρασης, μητέρες και όχι μόνο, να μοιράζονται δημόσια τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για το έγκλημα που «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα.

daskalaki 1

«Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Και πόσες προσπαθούν ακόμα… Και αυτή η μάνα σκότωσε τα τρία της παιδιά… Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!» σχολίασε σε ανάρτησή της η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία πάσχισε πολύ μέχρι να γευτεί τη χαρά της μητρότητας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη: «Φοβόταν να μη της κάνουν κάτι»

f1 ASLANOGLOY

«Νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου; ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!» έγραψε στο twitter η Ρούλα Κορομηλά, η οποία ζήτησε λίγο αργότερα, μέσα από άλλο tweet, από τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας της Ρούλας στην Πάτρα να κάνουν λίγη ησυχία.

Διαβάστε επίσης: Η «βόμβα» της Πισπιρίγκου κατά του Μάνου: «Δεν έρχεται να με δει για να μη μπει φυλακή αυτός και ο πατέρας του»

f2 KOROMILA

«Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωσή τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!» Συγκλονισμένη και η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε σε story της: «Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προσβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για τον θάνατο των άλλων της δύο παιδιών, εκ των οποίων και ενός βρέφους, είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Φ1 43

Από την πλευρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για… μαύρη νύχτα! «Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κι ας το φοβόμασταν. Πάγωσα… για όλα τα παραπάνω… Τι κοινωνία είμαστε… Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ».

Διαβάστε επίσης: Ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη: «Τα έχει χαμένα το παιδί, είναι σίγουρο πως δεν γνώριζε τίποτα»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην υπόθεση μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. «Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές… Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε…

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μην μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να… Δεν μπορώ» σχολίασε με φωνή που «έσπασε» από τη συγκίνηση.

f7 KRONAKI

«Δεν το σηκώνει ο άνθρωπος όλο αυτό! Δεν υπάρχουν λόγια! Τρία αθώα αγγελούδια! Πώς; Πώς;» αναρωτήθηκε η μάνα Αντελίνα Βαρθακούρη, ενώ η Ζωή Κρονάκη, η οποία κάνει εκπομπή για… μαμάδες, επικαλέστηκε τα θεία γι’ αυτό το φρικτό έγκλημα. «Χριστέ μου!!! Δεν βρίσκω λόγια γι’ αυτό το αγγελούδι που μαρτύρησε στα χέρια της μάνας του τις τελευταίες ώρες της ζωής του. Που έφυγε από τη ζωή με αυτή την ανάμνηση. Παναγία μου, φοβάμαι!!! Δεν το χωράει ο νους μου!!! Ψυχούλα μου γλυκιά, καλό Παράδεισο» έγραψε στα social media.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε λυγμούς γειτόνισσα της Πισπιρίγκου: «Αυτές οι γιαγιάδες γιατί δεν έκαναν κάτι να σώσουν κάποιο παιδί;»

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...