Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026

«Astoria» στην καρδιά της Αθήνας

Μετά τη θριαμβευτική «Αλεξάνδρεια», το Παλλάς ετοιμάζεται να ανοίξει...

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Νυχτοπερπάτησε ο Γιάννης Λάτσιος – Σιγοτραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Γιάννης Λάτσιος βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο...

Παύλος Ορκόπουλος: «Οι δυσκολίες δεν ήταν ικανές να ταρακουνήσουν αυτό που έχουμε...

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Νίκη Χαντζίδου εδώ και 50 χρόνια. Καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στον γάμο και στις δυσκολίες που έχουν περάσει.

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Εμμονική με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Αργυρώ του «Σασμού»

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό»

Σοκαρισμένη για την υπόθεση των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, η οποία έχει παγώσει ολόκληρο το πανελλήνιο, δήλωσε, μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σε συνέντευξη που έδωσε χθες το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση της Πάτρας: Πουλάει περιουσιακά στοιχεία η οικογένεια της Πισπιρίγκου για να είναι στο πλευρό της

Η ηθοποιός, αφού έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με την πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή, σχολίασε την πολύκροτη υπόθεση και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κάνοντας γνωστό πως παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Νέες σπόντες Κατερινόπουλου κατά Δασκαλάκη: «Ο Μάνος είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;»

«Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την υπόθεση στην Πάτρα. Σε σημείο εμμονικό και πρέπει να σταματήσω η αλήθεια είναι», παραδέχθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε σημείο να βλέπει εφιάλτες με την οικογένεια Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης: «Η Ρούλα δικαιώνεται»: Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της

«Είναι αδιανόητο όλο αυτό, βλέπω εφιάλτες με την υπόθεση» σχολίασε η ηθοποιός και κατέληξε: «Αν έχει γίνει πράγματι αυτό, δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό».

Διαβάστε επίσης: Ματούλα για Πισπιρίγκου: «Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες»

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Νέα «βόμβα» Γρηγόρη Λέων για το θάνατο της Μαλένας

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαγράψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο που θα την «έκαιγαν»

Διαβάστε επίσης: Έκπληκτος ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου on air: «Από εσάς μαθαίνω ότι στο διαδίκτυο αναζητούσε ουσίες»

Διαβάστε επίσης: Θεόδωρος Μαντάς για Πισπιρίγκου: «Με τη στάση της δεν αφήνει περιθώρια υπερασπιστικών ισχυρισμών»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι διασκέδασε στον Οικονομόπουλο

Το ζευγάρι έκανε νυχτερινή έξοδο επιλέγοντας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

«Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς την Άννα Λιβαθυνού – Ο Παναγιώτης Στάθης την ευχαρίστησε on air

Ο Παναγιώτης Στάθης το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ενημέρωσε πως η Άννα Λιβαθυνού δεν θα είναι στην εκπομπή πλέον. Την ευχαρίστησε και συνέχισε τη ροή της εκπομπής.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».