Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Χουφτώματα και «κράξιμο» για τους Μπέκαμ

Τα ευτράπελα και η κριτική για τον παραμυθένιο γάμο του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια

Δάκρυα, χουφτώματα, ευτράπελα και αρκετό «κράξιμο» από τους χρήστες των social media είχε ο παραμυθένιος γάμος του γιου του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτζ το Σάββατο στο Παλμ Μπιτς.

Από τις λιγοστές φωτογραφίες που μοιράστηκαν μόλις χτες ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, αλλά και τις λεπτομέρειες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν στα ΜΜΕ από το γαμήλιο weekend στην έπαυλη των Πελτζ, η χλιδή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του γάμου του νεαρού ζευγαριού, γεγονός που πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών των social media. Την ώρα που, σύμφωνα με την «Daily Mail», το συνολικό κόστος της γαμήλιας extravaganza εκτιμάται ότι μπορεί να αγγίξει τις 15.000.000 λίρες, αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στο twitter ότι μια τέτοια επίδειξη πλούτου εν μέσω πανδημίας αλλά και των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία ήταν προκλητική.

Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι το ποσό αυτό θα μπορούσε να δοθεί σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. «Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν σώσει ζωές στην Ουκρανία;» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών.

SPL5302814 027 scaled

Αν εξαιρέσει κανείς πάντως την πολυτέλεια που κυριαρχούσε σε όλα τα επίπεδα, ο γάμος του Μπρούκλιν και της Νίκολα δεν διέφερε από τους γάμους των «κοινών θνητών» σε επίπεδο συγκίνησης και ευτράπελων. Στην εβραϊκή τελετή, που προηγήθηκε της καθολικής, ο ραβίνος προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκομένων αποκαλώντας επανειλημμένα τον Μπρούκλιν «Ντέιβιντ» την ώρα της ανταλλαγής των γαμήλιων όρκων, με τον γαμπρό να μη δείχνει ενοχλημένος που ακόμα και σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της προσωπικής του ζωής επισκιάστηκε από τον διάσημο πατέρα του. Ο ραβίνος μάλιστα φέρεται ότι ζήτησε συγγνώμη, εξηγώντας ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος.

Τα δάκρυα συγκίνησης διαδέχτηκαν τα γέλια λίγο αργότερα, όταν στον λόγο που εκφώνησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για τη γέννηση του πρωτότοκου γιου του το 1999 και το γεγονός ότι κοιμόταν στο πάτωμα του δωματίου του μαιευτηρίου, πίσω από την πόρτα, για να μην μπει κανείς μέσα, καθώς ήθελε να τον… προστατεύσει.

SPL5302709 007

Την επομένη του γάμου οι νεόνυμφοι κατέφθασαν αγκαλιασμένοι στο γαμήλιο brunch που διοργανώθηκε στην έπαυλη για τους καλεσμένους, με τους παπαράτσι να καταγράφουν το τρυφερό χούφτωμα του Μπρούκλιν στα οπίσθια της Νίκολα κατά την είσοδό τους στον χώρο. Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου τους δημοσιεύονται στη βρετανική «Vogue».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...