Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Φαίη Ξύλα: «Κάνω απολογισμούς συχνά, γιατί είμαι άνθρωπος της επανεκκίνησης»

Η Φαίη Ξύλα συμμετέχει στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»...

Η Φαίη Σκορδά ενισχύει και άλλο την ομάδα της

Πριν πάει διακοπές, σε Χαλκιδική, Τήνο και κλασικά στην...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Η Πέγκυ Ζήνα a la Μοσχολιού από την ταινία «Λόλα» συγκίνησε με την ερμηνεία της στη μέση του δρόμου

Mε έναν μοναδικό και άκρως συγκινητικό τρόπο, και με «άρωμα» από Βίκυ Μοσχολιού, από την ελληνική ταινία «Λόλα», τίμησε το βράδυ της Δευτέρας, η Πέγκυ Ζήνα, τον επιστήθιο φίλο της και δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών της, Γιώργο Μουκίδη.

Με αφορμή την special live εμφάνισή του, με πολυμελή μπάντα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πάνω στον δρόμο, έξω από το Loca Stage στην Τρούμπα, η Πέγκυ Ζήνα, βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, να τον απολαύσουν από κοντά, να τραγουδήσει μαζί του, και να τον ξαφνιάσει ευχάριστα.

Η άφιξη της Πέγκυς Ζήνα,  έγινε με κινηματογραφικό τρόπο, ξυπνώντας μνήμες, από την θρυλική ταινία «Λόλα», όπου στο ακριβώς απέναντι παράθυρο, από τη Φίλωνος 76, είχε ερμηνεύσει το «Χάθηκε το φεγγάρι», η αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού. Με την Πέγκυ Ζήνα, βαθιά συγκινημένη, να αναβιώνει μουσικά, την στιγμή, και με τους περαστικούς και τους θαμώνες του μαγαζιού, να έχουν μείνει έκπληκτοι, βλέποντάς την, να τραγουδάει στη μέση του δρόμου, το «Χάθηκε το φεγγάρι»!

Κάτω από το θρυλικό μπαλκόνι του ξενοδοχείου, που είχε ερμηνεύσει την διαχρονική επιτυχία, η Βίκυ Μοσχολιού, εμφανίστηκε ξαφνικά, η σπουδαία ερμηνεύτρια, αφήνοντας, έκπληκτους, τους περαστικούς αλλά και τους θαμώνες του μαγαζιού, και πολύ περισσότερο τον Γιώργο Μουκίδη, όταν την άκουσαν και την είδαν να τραγουδάει, καταμεσής  του δρόμου, της Φίλωνος 76! Η Πέγκυ Ζήνα, απογείωσε με τη φωνή της, το «Χάθηκε το φεγγάρι», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου, για την άκρως συγκινητική στιγμή που τους χάρισε!

«Απέναντι ακριβώς από το παράθυρο που τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού στη «Λόλα», βρίσκεται ο αριθμός 76 της οδού Φίλωνος, στην Τρούμπα… Εκεί λοιπόν, στον δρόμο, για τον αγαπημένο μου, Γιώργο Μουκίδη», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram, η Πέγκυ Ζήνα, στο βίντεο που ανάρτησε, να τραγουδάει στην άκρη του δρόμου, για χάρη του Γιώργου Μουκίδη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πολυαγαπημένη μου φίλη που έκανε πράξη αυτό που ονειρεύτηκα….. Μπερδεύτηκε η αύρα της με την αύρα της Τρούμπας και μοιραία μεθύσαμε καί όλοι όσοι είμασταν εκεί…..!!!! ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ…..!!!!!», ευχαρίστησε την Πέγκυ Ζήνα, στα social media, ο Γιώργος Μουκίδης, που έλαμψε με την εμφάνισή του, στο Loca Stage.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...

Ελένη Ροδά: «Ο πατέρας σου έφυγε πολύ νωρίς» – Λύγισε η Αθηναΐς Νέγκα

Καλεσμένη της Αθηναίδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν η Ελένη Ροδά.
spot_img
spot_img