Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Κρίση στη σχέση των Βαλαβάνη – Βασάλου;

Η... απόσταση μεταξύ τους είναι αισθητή και στα social media

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Οι χωριστές έξοδοι του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα «φούντωσαν» τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους. Η αθλητικογράφος, που απέχει από την τηλεόραση την τρέχουσα σεζόν, διασκέδασε με φίλους στο Hotel Ερμού πριν από λίγες ημέρες.

undefined 207704613 1155174028336369 406817073581599047 n

Από το πλευρό της έλειπε (πάλι!) ο σύντροφός της, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο. Απεναντίας, τροφοδότησε περισσότερο το κουτσομπολιό που θέλει τους δύο πρώην παίκτες του πρώτου «Survivor» στον ΣΚΑΙ να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η πρώτη ερωτική σπίθα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο άναψε στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο, όταν μάχονταν για την επιβίωσή τους. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους δημιουργήθηκε μετά το τέλος του reality, με τους δυο τους να επιβεβαιώνουν τη σχέση τους το φθινόπωρο του 2017.

undefined 251879552 629478074718373 2497873434934345104 nΜάλιστα, δεν άργησαν να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Έκτοτε εμφανίζονταν σχεδόν παντού και πάντα… πακέτο. Αυτό έχει αλλάξει τελευταία, με τους ίδιους να κάνουν αρκετά πράγματα χώρια. Η Ευρυδίκη έχει ταξιδέψει αρκετές φορές μόνο με τις φίλες της, ενώ εξορμήσεις με τους κολλητούς του έχει πραγματοποιήσει και ο Κωνσταντίνος. Πριν από μερικά βράδια, μάλιστα, εκείνος διασκέδαζε με την παρέα του στο Voodoo και εκείνη με τη δική της στο Teatro.

Τελευταία ινσταγκραμική εμφάνιση τους στη λίμνη Δόξα

Η… απόσταση μεταξύ τους είναι αισθητή και στα social media. Η τελευταία κοινή φωτογραφία τους αναρτήθηκε από την Ευρυδίκη στις 15 Φεβρουαρίου, από μια εκδρομή τους στη λίμνη Δόξα. Ωστόσο, πριν από τέσσερις ημέρες ανέβασαν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram ένα κοινό εμπορικό post για γνωστή φίρμα καλλυντικών, ένα ποστ επαγγελματικής συμφωνίας που προφανώς έπρεπε να αναρτηθεί τη συγκεκριμένη μέρα. Έκτοτε συνεχίζονται τα… solo instastories τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Πάσχα ο Κωνσταντίνος θα φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την Ασία, προκειμένου να λάβει μέρος (μαζί με άλλα celebrity ντουέτο) στο νέο ταξιδιωτικό reality του Star «Asia Express». Αρχικά είχε ακουστεί πως θα πήγαιναν μαζί με την Ευρυδίκη, κάτι που διαψεύστηκε σύντομα, με τον κοινό τους φίλο και γνωστό youtuber Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) να γίνεται τελικά ο τηλεοπτικός παρτενέρ του Βασάλου. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι πως ο χωρισμός του τελευταίου από τη Βαλαβάνη θα είναι σύντομα -αν μη τι άλλο- χιλιομετρικός!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...