Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στη «βόμβα» του Εμμανουήλ

«Η ζωή μου δεν είναι reality»

Τα σκάγια της «βόμβας» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, περί ειδυλλίου ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο «Survivor», έφτασαν μέχρι την πρωινή εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», στο πάνελ της οποίας ανήκει και η μέλλουσα σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μαρία Αντωνά.

fragkolias

Η τελευταία, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, γιατί της έδωσαν την επιλογή αν θέλει να μη σχολιαστεί καν το συγκεκριμένο θέμα, για να μη βρεθεί σε δύσκολη θέση, είπε τελικά ορισμένα πράγματα σχετικά με όσα ακούστηκαν στο reality επιβίωσης για τον αγαπημένο της. «Θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο παίζουν άνθρωποι που κάνουν “σκληρό reality”. Εμένα, η ζωή μου δεν είναι reality.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Φραγκολιάς κατά του Εμμανουήλ: «Πώς άφησαν να βγει αυτό στον αέρα;»

f1 copy 2 Η ζωή μου με τον Αρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά, σαν Μαρία, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα», ανέφερε η μελαχρινή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός.

Τον λόγο πήρε τότε η οικοδέσποινα της εκπομπής του Open Μπέττυ Μαγγίρα, δείχνοντας τη στήριξή της στη συνεργάτιδά της. «Αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο και μας συντάραξε όλους μπορεί να μη μας αφορά άμεσα, αφορά άμεσα τη Μαρία, αλλά μας αφορά έμμεσα, επειδή είμαστε μια οικογένεια εδώ και την αγαπάμε πολύ τη Μαρία. Το δίκαιο είναι δίκαιο και το άδικο είναι άδικο. Εγώ έγινα έξαλλη προσωπικά με αυτά που άκουσα να βγαίνουν από το στόμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους ενός ανθρώπου που είναι σε ένα ριάλιτι να κάνει εικασίες, γιατί για εικασία πρόκειται, και να δημιουργεί τέτοιες εντυπώσεις. Διότι δεν είναι μόνο η Μαρία που είναι έξω και περιμένει τον Αρη, είναι δύο οικογένειες που ακούν αυτά τα πράγματα και πρέπει η Μαρία να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις στις οικογένειες. Έχω γίνει έξαλλη!» τόνισε η παρουσιάστρια.σελ 18 φ4 0H6A1379

Το «μπουρλότο» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε το «Love it» στον Σκάι, καθώς η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη ακύρωσε χθες, τελευταία στιγμή, την προγραμματισμένη εμφάνισή της στην εκπομπή, προφανώς για να αποφύγει να σχολιάσει το επίμαχο θέμα. «Αρχικά έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί ήταν σήμερα προγραμματισμένο να είναι εδώ η σύντροφος του Αρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά.

maria antona vrisiida andriotou survivor 1Εμένα μου κακοφάνηκε πάρα πολύ όταν ενημερώθηκα λίγο προτού βγω στον αέρα ότι δεν θα είναι κοντά μας, κι αυτό γιατί το είχαμε προγραμματίσει εδώ και καιρό» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. «Εμείς θα ρωτούσαμε για όλα τη Μαρία Αντωνά, αλλά δεν θα στεκόμασταν σε κάτι το οποίο θα έφερνε σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο. Εμένα με στενοχώρησε, θα μπορούσε να είναι κοντά μας και να κάνουμε την κουβέντα αυτή» ξεκαθάρισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...