Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Survivor»: Χαμός με Σοϊλέδη – Καραγκούνια! Η αντίδραση της συντρόφου του Άρη

Η παρ' ολίγον κλοτσοπατινάδα εκτίναξε στο 21,6 % την τηλεθέαση

Μπορεί να πέρασαν 48 ώρες από το «έλα να δεις» που έγινε στο «Survivor», όμως τα πνεύματα όχι μόνο δεν έχουν ηρεμήσει, αλλά κατά πως φαίνεται το ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν στον Σκάι εξελίσσεται σε Fight Club, με φόντο εξωτικές παραλίες!

Μετά τις φωνές και τις απειλές για μηνύσεις στο συμβούλιο-ρινγκ ανάμεσα στον Αρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, το οποίο ήταν πασπαλισμένο με ατάκες του τύπου «μισογύνης, κλέφτης και απατεώνας», είχαμε ένα twitter να κάνει πάρτι και μια Αντωνά από την Αθήνα να προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον Αγιο Δομίνικο και να διαχειριστεί τις φήμες και τα υπονοούμενα που θέλουν τον σύντροφό της Αρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να κάνουν πολύ… στενή παρέα κάτω από τους κοκοφοίνικες! Η δημοσιογράφος από το πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ξεσπάθωσε, λέγοντας στον αέρα πως ο Τάκης Καραγκούνιας επιδίωκε αυτή τη ροκ κατάσταση και προσθέτοντας: «Πέντε χρόνια που είμαι με τον Αρη δεν τον έχω δει έτσι. Τρεις μήνες τώρα, από τη μέρα του τραυματισμού του, δέχεται συνέχεια επιθέσεις».

Η Αντωνά δικαιολόγησε την αντίδραση του συντρόφου της, από τη στιγμή που διαρκώς υποδαυλίζουν τη θέση του στο «Survivor». «Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη και πάντα προσπαθώ να τον δικαιολογώ. Έχω σοκαριστεί, όμως, με αυτό που έχω δει» ήταν τα λόγια της, την ώρα που τα… Ρίχτερ από τον Αγιο Δομίνικο συνέχιζαν να ταρακουνάνε το twitter, με τους χρήστες να μοιράζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, όπως άλλωστε έχουν μοιραστεί και οι παίκτες του ριάλιτι!

«Επειδή και εδώ φαίνεται το μοντάζ σε ό,τι είπε ο Τάκης για το στόρι Σοφιάννας – Αρη, και αν και τον Άρη τον έχω κατακρίνει πολλές φορές, έχει δίκιο να νευριάζει που λέγονται τέτοια πράγματα στον αέρα, ενώ βλέπει και η Αντωνά» έγραψε ένας χρήστης, παίρνοντας το μέρος του ποδοσφαιριστή, με έναν άλλον όμως χρήστη να έχει αντίθετη άποψη και να λέει «Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος για τσαμπουκά να μας πείσει για την αθωότητά του, λες και δεν υπάρχει διάλογος και ο κουμπάρος του ούτε που σηκώθηκε από το σκαμπό να βοηθήσει. Όχι τέτοιοι φίλοι… σπανίζουν», κατακεραυνώνοντας και τον Απόστολο Ρουβά που κοίταγε απαθής τον κακό χαμό την ώρα του συμβουλίου, με έναν άλλον τουιτερά να πετά τις σπόντες του για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Σοϊλέδη – Αβραμάκη, γράφοντας: «Για να μην ξεφουρνίσει ο Τάκης αυτό που δεν πρέπει να ακουστεί, ο Σόιλε ξεσηκώθηκε… Μας κόβει, μη νομίζετε»!

Κάποιος άλλος χρήστης όμως το πήγε ακόμα παρακάτω βάζοντας στο κάδρο και τον Ιλιτζαλί: «Ο Ατζούν προκειμένου να εξυπηρετήσει ριάλιτι και τηλεθέαση δεν λογαριάζει ούτε γάμους ούτε προσωπικότητες. Βρήκε και τους Ασημίνα, Τάκη, Εμμανουήλ που είναι ικανοί για όλα και παίζει τα ρέστα του. Ειλικρινά υπομονή στην @mariamant που είναι αξιοπρεπέστατη».

Δεν έλειψαν όμως και οι αποκαλύψεις με βιτριολικά τιτιβίσματα, με έναν χρήστη να βγάζει κάποια άπλυτα στη φόρα για λογαριασμό της Σοφιάννας: «Μα, ρε Σοφιάννα, από τον Τσολάκη στον Σοϊλέδη, πόσο έπεσε το γούστο σου; Σε έχει βαρέσει η πείνα στο κεφάλι».

Η παρ’ ολίγον κλοτσοπατινάδα εκτίναξε στο 21,6 % την τηλεθέαση

Ο άνευ προηγουμένου τσακωμός ανάμεσα σε Αρη και Τάκη έδωσε στον Σκάι 21,6% τηλεθέαση στο σύνολο και 19,9% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά όχι τόσο υψηλά για τις απείρου κάλλους εικόνες που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση! Το χρονικό του… ρινγκ, που πέρασε στην… trash ιστορία της TV, άρχισε όταν ο Σοϊλέδης τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με όλα όσα συμβαίνουν.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Eχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάννα και τη Μέη, γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. Επαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει. Τον Τάκη» είπε στην αρχή ο Σοϊλέδης, με τον Καραγκούνια να σηκώνει το γάντι και να ανταπαντά: «Υποτιμά συνανθρώπους του. Ειρωνεύεται, έπαρση, εγωπαθής. Υποτιμώντας τον ανδρισμό μου με είπε αγοράκι. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πώς ήταν έξω. Εχει γίνει χειρότερος. Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους. Μου έχει φερθεί τόσο ανάγωγα σήμερα και πουλά τσαμπουκά. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο»!

Ε, δεν ήθελε και πολύ ο σύντροφος της Αντωνά να γίνει μπαρούτι και να αρχίσει να απειλεί με αποχώρηση από το ριάλιτι, με τον Καραγκούνια να φωνάζει: «Σκουπίδι είσαι εσύ, νούμερο»! Οι δυο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν μέσα για να τους χωρίσουν και τον Λιανό να αποβάλει από το συμβούλιο τους δύο παίκτες!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...