Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Δίκη Ντεπ: Σοκαριστικά σκηνικά με επιβολή σεξ και «σωματική έρευνα», λέει η ψυχολόγος της Χέρντ

Σοκ προκάλεσε στο ακροατήριο η κατάθεση της κλινικής ψυχολόγου της Αμπερ Χερντ αναφορικά με την άγρια σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται ότι δέχτηκε η ηθοποιός από τον Τζόνι Ντεπ.

30019136 10711575 Amber Heard and Johnny Depp whose divorce was finalized in Janua a 26 1649789651430

Η δρ Ντόουν Χιουζ, κλινική και ιατροδικαστική ψυχολόγος με ειδίκευση στην ενδοοικογενειακή βία, περιέγραψε λεπτομερώς τις σκηνές άγριας σεξουαλικής βίας που της μετέφερε η Χερντ ότι βίωσε από τον σύζυγό της. Οπως χαρακτηριστικά είπε, κάθε φορά που ο Τζόνι Ντεπ ήταν υπό την επήρεια ουσιών, την πετούσε στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και επιχειρούσε να κάνει σεξ μαζί της. «Την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ, όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν τρυφερές στιγμές, ήταν εξουσιαστικές» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χιουζ, προσθέτοντας ότι ο Ντεπ θεωρούσε «αποδεκτό να σκίζει το νυχτικό της και να βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο της ψάχνοντας για κοκαΐνη» είπε.

Αναφορικά με το περιστατικό τραυματισμού του δαχτύλου του Ντεπ στην Αυστραλία, η Χιουζ ανέφερε ότι έγινε στη διάρκεια ενός εκ των πιο έντονων καβγάδων τους. «Οταν τη χτυπούσε και την έπνιγε, λέγοντας “σε μισώ, θα σε σκοτώσω”, η Χερντ έβγαινε έξω από το σώμα της» είπε ενώπιον του δικαστηρίου, προσθέτοντας ότι στη διάρκεια των καβγάδων που ο Ντεπ είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά την πετούσε στο κρεβάτι και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της, όμως δεν τα κατάφερνε πάντα. «Οταν δεν μπορούσε να αποδώσει, θύμωνε περισσότερο και την κατηγορούσε» πρόσθεσε.

Depp AP 837644550406

Σε ό,τι αφορά τα περιστατικά σωματικής βίας, η Χιουζ είπε ότι η πελάτισσά της δεχόταν σπρωξιές, κλοτσιές στην πλάτη και στραγγαλισμούς, ενώ μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις εμφάνιζε «κυρίως μώλωπες, αμυχές και κολπικό πόνο».

Παράλληλα, η ειδικός έκανε λόγο για χειριστική συμπεριφορά από την πλευρά του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος απαγόρευε στη σύζυγό του να κάνει γυμνές σκηνές ή να δείχνει το στήθος της στην κάμερα. Επιπλέον, της απαγόρευε να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους εξαιτίας της «εμμονικής ζήλιας του». Οπως χαρακτηριστικά είπε, ο Ντεπ τηλεφωνούσε σχεδόν σε κάθε ηθοποιό και στον σκηνοθέτη με τον οποίο συνεργαζόταν η Χερντ και τους έλεγε: «Έχω μάτια παντού».

3johnny depp

Ιδιαιτέρως φέρεται ότι ζήλευε τον συμπρωταγωνιστή της, Τζέιμς Φράνκο, κάνοντάς της βίαιη σκηνή ζηλοτυπίας μια φορά που η Χερντ άρχισε να μιλάει για εκείνον. Ακόμη, ήθελε να ελέγχει και τον τρόπο με τον οποίο ντυνόταν, λέγοντάς της: «Καμία δική μου γυναίκα δεν κυκλοφορεί ντυμένη σαν πόρνη». Μια φορά, μάλιστα, την ανάγκασε να φορέσει ένα φαρδύ τζιν σε μια οντισιόν, για να μην είναι προκλητική.

johnny depp amber heard 1

Όση ώρα κατέθετε η ψυχολόγος, η Χερντ έδειχνε να παλεύει να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...