Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε στην πολύκροτη δίκη για την πρώτη φορά που τη χτύπησε ο Τζόνι Ντεπ

Χαστούκι για το... τατουάζ

Με δάκρυα στα μάτια, η Αμπερ Χερντ μίλησε στην κατάθεσή της για την πρώτη φορά που τη χτύπησε ο Τζόνι Ντεπ, ύστερα από ερώτηση που του έκανε αναφορικά με το τατουάζ του «Wino Forever» για την πρώην σύντροφό του Γουινόνα Ράιντερ.

Η 36χρονη ηθοποιός κατά την πρώτη μέρα της κατάθεσής της στην πολύκροτη δίκη για την αγωγή συκοφαντικής δυσφήμησης, ύψους 100.000.000 δολαρίων, που έχει ασκήσει εις βάρος της ο Τζόνι Ντεπ, ανέφερε ότι ήταν «τακτικό θύμα» των βίαιων ξεσπασμάτων του. Οπως είπε, δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη μέρα που τη χτύπησε, καθώς έκτοτε άλλαξε η ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Ντεπ: Σοκαριστικά σκηνικά με επιβολή σεξ και «σωματική έρευνα», λέει η ψυχολόγος της Χέρντ

«Καθόμουν σε έναν καναπέ και είχα μια φυσιολογική συζήτηση. Εκείνος έπινε. Νομίζω ότι έκανε και χρήση κοκαΐνης, γιατί υπήρχε ένα βάζο κοκαΐνης στο τραπέζι. Ακουγόταν μουσική, καπνίζαμε και τον ρώτησα για το τατουάζ στο μπράτσο του. Στα μάτια μου φαινόταν σαν μαύρα σημάδια, δεν ήξερα τι έγραφε. Τον ρώτησα τι έγραφε. Μου είπε ότι έγραφε “Wino” και νόμιζα ότι αστειευόταν και γέλασα. Με χαστούκισε και γέλασα. Γέλασα γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Νόμιζα ότι έκανε πλάκα, γιατί δεν ήξερα τι συνέβαινε» ανέφερε, προσθέτοντας ότι ακολούθησαν κι άλλα χαστούκια, για τα οποία ο Ντεπ άρχισε να της ζητάει συγγνώμη.

Η Χερντ αναφέρθηκε και στο περιστατικό της «σωματικής έρευνας για κοκαΐνη», που φέρεται ότι έκανε στον κόλπο της ο Ντεπ ύστερα από έναν καβγά τους, για το οποίο είχε μιλήσει πρώτη φορά η κλινική ψυχολόγος που την είχε εξετάσει. «Είπε ότι έψαχνε για κοκαΐνη, για την κόκα του. Εβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου. Απλά στεκόμουν εκεί κοιτάζοντας το φως, μη ξέροντας τι να κάνω. Στριφογύριζε τα δάχτυλά του. Δεν του είπα να σταματήσει ή κάτι τέτοιο» είπε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα