Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μιχάλης Αεράκης: Γιόρτασε τα 67α του γενέθλια ο παππάς του «Σασμού»

Ο Μιχάλης Αεράκης γιόρτασε με την οικογένεια και φίλους τα γενέθλιά του.

Ο παππάς της σειράς «Σασμός» έγινε 67 χρονών και βγήκε για φαγητό με αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ηθοποιός που έχει λατρευτεί από το κοινό πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram από τα γενέθλιά του.

Σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε την επιτυχία της σειράς είχε πει: «Εγώ προσωπικά το πίστευα ότι θα ήταν η σειρά της χρονιάς. Είχα αυτό το ένστικτο και εξάλλου ως Κρητικός γνώριζα ότι η ιστορία που ξεδιπλώνουμε κάθε βράδυ στα σπίτια των τηλεθεατών είναι ένα θέμα πολύ δυνατό, που ταλανίζει δυστυχώς ακόμα και σήμερα το νησί μας.

Παράλληλα, διαπίστωσα στην πορεία, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, ότι οι συνάδελφοι, που θα συμμετείχαν στη σειρά ήταν αξιόλογοι, διαλεγμένοι, ένας κι ένας. Με τον ρολό αυτόν υπάρχει απόλυτη ταύτιση. Διότι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου στα Ανώγεια, από όπου κατάγομαι, ήταν παπάς.

Οπότε κι εγώ ήμουν στην εκκλησία και μέχρι 11-12 ετών τον βοηθούσα. Ανασύρω λοιπόν μέσα από τις μνήμες μου αυτόν τον παπά, δηλαδή τον παππού μου και ομολογώ ότι δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερες τεχνικές γιατί δεν κάνω κάτι παραπάνω από το να τον αντιγράφω, όπως και συμπεριφορές μεγαλύτερων ανθρώπων που πρόσεχα στο χωριό».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα