Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Θύμα βιασμού στο σανίδι η Ειρήνη Στεριανού

Η... φανταρίνα πρώην παίκτρια του «GNTM», και η σκληρή και αληθοφανής σεξουαλική κακοποίηση από τον... λοχαγό που πέφτει ολόγυμνος πάνω της

Εναν ρόλο με απαιτήσεις ερμηνεύει η πρώην παίκτρια του «GNTM» Ειρήνη Στεριανού στη δεύτερη θεατρική της δουλειά, την παράσταση «Guilty Choices», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της περασμένης Τρίτης στον πολυχώρο Vault Theatre Plus.

Το γνωστό μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή της στην «Espresso» πριν από λίγους μήνες την εν λόγω συνεργασία της με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά, δίχως όμως να κάνει… spoiler από αυτά που επρόκειτο να δούμε στο σανίδι του τρίτου ορόφου της «off Broadway» σκηνής της πρωτεύουσας.

Το «Guilty Choices» του Jorge Cooner είναι ένα θεατρικό έργο αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους, καθώς περιέχει άφθονο γυμνό, βία και απρεπή εκφορά λόγου. Το καστ απαρτίζεται από τους Γιώργη Βασιλόπουλο, Βασίλη Βουτετάκη, Γιώργο Γογώνη και την Ειρήνη Στεριανου, μία και μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε τρεις άντρες.

Βασίλης Βουτετάκης Γιώργης Βασιλόπουλος Γιώργος Γογώνης Ειρήνη Στεριανού scaled

Όσο για το story του Ισπανού συγγραφέα, που απέδωσε στα ελληνικά ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς, εστιάζει σε ένα ζευγάρι στη Μαδρίτη, τον Τόνι και την Μπέλα, οι οποίοι διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση και υποστηρίζουν ο ένας τα όνειρα και τις επιλογές του άλλου. Αυτή όμως είναι μια πρώτη «ανάγνωση» της όμορφης ζωής τους. Τα όνειρά τους ορίζονται από τη φιλοδοξία τους και την ανάγκη τους να εξελιχθούν και να πετύχουν καθένας στον επαγγελματικό χώρο του.

Εκείνη έχει καταταγεί στον στρατό και κάνει ειδικές ασκήσεις με τον λοχαγό της, ώστε να φύγει για ένα διάστημα στο Αφγανιστάν. Εκείνος είναι ηθοποιός και ετοιμάζεται για την οντισιόν με έναν gay σκηνοθέτη, που αναμένεται να του εξασφαλίσει τον ρόλο που θα τον κάνει διάσημο.

Ωστόσο τα πράγματα και στις δύο περιπτώσεις δεν πηγαίνουν όπως θα περίμενε το ερωτευμένο ζευγάρι. Στην οντισιόν ο νεαρός ηθοποιός Τόνι δέχεται στενό σεξουαλικό «μαρκάρισμα» από τον σκηνοθέτη για να πάρει τον ρόλο που θ’ απογειώσει την καριέρα του.

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς με την Ειρήνη Στεριανού LGO 9697

Οι σκηνές μεταξύ τους είναι εξαιρετικά προκλητικές, με τους δύο άντρες να μένουν εναλλάξ χωρίς καθόλου ρούχα και να επιδίδονται σε ένα περίεργο παιχνίδι, που θυμίζει εκείνο της γάτας με το ποντίκι. Από την άλλη μεριά, στις στρατιωτικές ασκήσεις η φανταρίνα Ειρήνη Στεριανού δέχεται σεξουαλική επίθεση από τον λοχαγό της, ο οποίος την κάνει δική του με τη βία. Η σκηνή του βιασμού είναι σκληρή και αληθοφανής, με τον ηθοποιό που υποδύεται τον λοχαγό να πέφτει ολόγυμνος επάνω στην ηρωίδα που υποδύεται η Ειρήνη την Μπέλα.

Στο συγκεκριμένο αλλά και σε πολλά ακόμη σημεία του έργου οι θεατές μένουν άναυδοι, με το τελικό χειροκρότημα να «σπάει» τη σιωπή στο φινάλε της παράστασης «Guilty Choices», η οποία ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...