Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Δίκη Λιγνάδη: Κατάθεση «φωτιά» του τέταρτου νεαρού που κατηγορεί τον ηθοποιό ότι τον βίασε

«Με πόνεσε πάρα πολύ»!

Την τραγική ιστορία του, τα γεμάτα βία παιδικά χρόνια του και τον βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το φερόμενο ως τέταρτο θύμα του σκηνοθέτη, που τον κατηγορεί για βιασμό το 2015.

Όπως εξήγησε, γνωρίστηκε με τον Λιγνάδη στην πλατεία του Αγίου Παύλου και άρχισαν να κάνουν παρέα. Ο νεαρός άνδρας περιέγραψε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, καθώς ζούσε με την αλκοολική μητέρα του, η οποία ήταν παράνομη μετανάστρια από την Ουκρανία.
Ο ίδιος, μαθητής λυκείου τότε, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ υφίστατο και σωματική κακοποίηση. «Πολύ ξύλο, ζώνη, αφαγία. Τιμωρία μέχρι αίματος…» υποστήριξε και πρόσθεσε πως, όταν γνώρισε τον Λιγνάδη, η μητέρα του τον είχε παρατήσει.

«Δεν είχα πει σε κανένα τα προβλήματα που είχα, από ντροπή. Τον εμπιστεύτηκα. Του είπα για τη μάνα μου, για τον πατέρα μου, ότι δεν έχω ρεύμα στο σπίτι ούτε και χαρτιά για την παραμονή μου στη χώρα. Μου πρότεινε να μείνω μαζί του. Μου είπε «δεν θέλω να στο επιβάλω, δική σου είναι η επιλογή». Ενιωθα ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Ενιωθα εμπιστοσύνη γιατί μου είπε ότι κι ο δικός του πατέρας ήταν κακοποιητικός. Θεωρούσα ότι με καταλάβαινε. Το είδα ως ευκαιρία να ξεφύγω από όλα. Να τελειώσω το σχολείο, να είναι πιο νορμάλ η ζωή μου».

Στις αρχές Μαρτίου το φερόμενο θύμα μετακόμισε στο σπίτι του Λιγνάδη. «Επειτα από κάποιες ημέρες μού έδωσε και κλειδιά. Του είπα αν θέλει να μαγειρεύω. Μου άφηνε ένα ποσό, ψώνιζα, μαγείρευα. Ταυτόχρονα πήγαινα σχολείο. Καθάριζα και το σπίτι, τακτοποιούσα. Ενιωθα υποχρέωση» ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας πως ο σκηνοθέτης δεν του ζήτησε κάτι ως αντάλλαγμα.

Κατά τον μάρτυρα, ο Λιγνάδης τον βίασε για πρώτη φορά στις αρχές Μαρτίου του 2015 μέσα στο σπίτι. «Άνοιξε πάλι κουβέντα τι έχω κάνει στη ζωή μου, αν έχω κάνει σχέση. Εγώ του είπα πως όχι… Ξαφνικά με πλησίασε, με πήρε από το χέρι, με τράβηξε στο δωμάτιο και με έριξε στο κρεβάτι. Μου κατέβασε το παντελόνι. Εγώ πάγωσα. Προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Μου είπε ”ηρέμησε”… Εκανα την πράξη με πάρα πολύ πόνο. Δεν ζήτησα ποτέ σεξουαλική επαφή μαζί του ούτε μου άρεσε ως άντρας. Δεν μίλησα γιατί στην αρχή αναρωτιόμουν μήπως έκανα κάτι εγώ και το προκάλεσα. Ελεγα ότι λογικά εγώ φταίω».

Με αυτές τις σκέψεις και καθώς δεν είχε πού να πάει, συνέχισε να μένει στο σπίτι του Λιγνάδη, δίνοντας, όπως είπε, ακόμα μία ευκαιρία στον κατηγορούμενο. Ο νεαρός περιέγραψε ότι είχαν ξανά σεξουαλική επαφή, όταν στο σπίτι του Λιγνάδη υπήρχαν και άλλα άτομα.

«Ήταν στο σπίτι ένας φίλος μου, μας είπε ο κατηγορούμενος ότι θα έρθει ο Τ. και ο Σ. Πήγα με τον φίλο μου στην κρεβατοκάμαρα, ντυμένοι, και ξαφνικά ήρθε ο κατηγορούμενος από πάνω μου και ακολούθησε μια βίαιη διείσδυση. Μου κατέβασε το παντελόνι, δεν τον είδα αρχικά, ένιωσα το βάρος του, με μπλόκαρε. Ήρθε ξαφνικά από το πουθενά. Πάγωσα ξανά, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Έγινε ό,τι και την προηγούμενη φορά. Πήγα στο μπάνιο, άρχισα να κλαίω» είπε και πρόσθεσε πως μια τρίτη φορά ο σκηνοθέτης προσπάθησε να του κάνει στοματικό έρωτα, αλλά εκείνος δεν ήθελε.

Νταηλίκια και φραστική επίθεση Κούγια στον Σπύρο Μπιμπίλα!

Bibilas 2

«Ξεσπάθωσε» ακόμα μια φορά ο Αλέξης Κούγιας, αυτή τη φορά εναντίον του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα, εν μέσω της δίκης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο υπερασπίζεται ο δικηγόρος.

Χθες το πρωί ο γνωστός ποινικολόγος «πρωταγωνίστησε» σε φραστικό επεισόδιο εις βάρος του Σπύρου Μπιμπίλα έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συναντήθηκαν τυχαία, λίγο πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις δίκες των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ καλημέρισε τον Αλέξη Κούγια, όμως εκείνος επιτέθηκε φραστικά στον ηθοποιό, αποκαλώντας τον αγράμματο. Το επεισόδιο αποκάλυψε ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Του είπα “καλημέρα” και μου έκανε μια οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος Καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Και του είπα “λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;”. Εγώ του είπα “διαβάζω αυτά που γράφονται”. Μου απάντησε ότι “δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω”» περιέγραψε ο ηθοποιός.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε σε δηλώσεις του ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Σπύρου Μπιμπίλα και του συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, μετά τη… θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο του δικηγόρου για τον Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη.

Σχολιάζοντας την προσφυγή του Αλέξη Κούγια εναντίον του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Ο κ. Κούγιας προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να με μειώνει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Κάνει πως δεν με γνωρίζει. Αν είναι τόσο καλός φίλος του θεάτρου, πώς μπορεί να μη γνωρίζει έναν ηθοποιό που έχει παίξει 45 χρόνια στα καλύτερα σχήματα, με τον Γιώργο Μιχαηλίδη, τον Καλκέα, με το Εθνικό Θέατρο, στην Επίδαυρο; Είναι δυνατόν άνθρωπος θεατρόφιλος να μη γνωρίζει εμένα; Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και να λέει ότι λόγω του Λιγνάδη έγινα πρόεδρος. Μα εγώ έγινα πρόεδρος προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σμπαραλιάστηκε Maserati στον Κηφισό

Ενα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στον Κηφισό, το...