Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026

Μάνια Παπαδημητρίου: Ο ρόλος της «Νικαίτης» και ο λόγος που τόσα χρόνια...

Η Μάνια Παπαδημητρίου καλεσμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά «Να μ’αγαπάς» αλλά και στον λόγο που δεν έκανε τόσα χρόνια τηλεόραση.

Συναγερμός για τα κύματα κακοκαιρίας που χτυπούν τις ήδη επιβαρυμένες περιοχές

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει ακόμα μία φορά στις αρμόδιες Αρχές για τα τρία διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας, που αναμένεται να χτυπήσουν από σήμερα τη χώρα - και, μάλιστα, με ιδιαίτερη ένταση σε ήδη επιβαρυμένες περιοχές.

Θάνος Κιούσης: Έξοδος με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Θάνος Κιούσης και η Ιωάννα Γραμματικού έκαναν έξοδο με τους γιούς τους.

Λίμνη ξανά η λεωφόρος Βουλιαγμένης – Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων

Για μια ακόμη φορά η βροχόπτωση μετέτρεψε σε «λίμνη»...

Η Ζιζέλ Μπούντχεν στα 41 της αποκάλυψε ότι στα 22 είχε πιάσει πάτο

Αισθάνεται καλύτερα ως 40άρα και της φαίνεται! Η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη βρετανική «Vogue», δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι έκλεισε τα 41 νιώθει ότι βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά της.

«Νομίζω ότι νιώθω καλύτερα στα 40 από ό,τι στα 20 μου, όχι μόνο σωματικά, γιατί όλοι λένε ότι η ζωή τελειώνει μετά τα 40 κι εγώ αισθάνομαι ότι τώρα μόλις ξεκινάω. Φαινομενικά, έδειχνα ότι τα είχα όλα και ήμουν μόλις 22 ετών. Εσωτερικά, όμως, ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο. Ξεκινούσα τη μέρα μου με mocha frappuccino με κρέμα γάλακτος και τρία τσιγάρα, και μετά έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Φαντάσου τι γινόταν στο μυαλό μου» αποκάλυψε η διάσημη Βραζιλιάνα, αποκαλύπτοντας ότι υπέφερε από κρίσεις πανικού και στρες. Κάποια στιγμή πείστηκε να ζητήσει βοήθεια από έναν ομοιοπαθητικό, που την έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα αποτοξίνωσης από ζάχαρη, σιτηρά, γαλακτοκομικά, καφεΐνη, αλκοόλ και τσιγάρο. «Τον θυμάμαι να με ρωτάει: “Θέλεις να ζήσεις; Είναι τόσο απλό”» είπε η Ζιζέλ, αλλάζοντας έκτοτε lifestyle.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι η πιο τραυματική στιγμή στην καριέρα της ήταν στα 18 της, όταν της ζητήθηκε να φορέσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ρούχο στην πασαρέλα του Alexander McQueen, κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένη. «Ηταν από τις πιο τραυματικές στιγμές. Πήγα στο σόου και ρώτησα τι θα φορέσω. Ηξερα λίγα αγγλικά εκείνη την περίοδο, αλλά δεν καταλάβαινα τα μισά από όσα μου έλεγαν και υποκρινόμουν ότι καταλάβαινα» αναφέρει, λέγοντας πως, όταν της έδειξαν το σχεδόν topless ρούχο που έπρεπε να φορέσει, ξέσπασε σε κλάματα, προκαλώντας πανικό στον make up artist. Σε ό,τι αφορά τη ζωή της σήμερα με τον Τομ Μπρέιντι, λέει ότι δεν είναι «παραμυθένια», όπως ίσως φαντάζονται κάποιοι, αφού εκείνος είναι προσηλωμένος στην καριέρα του και εκείνη στη φροντίδα των παιδιών.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Σάκης Κατσούλης και η...

Γεύμα στο Κολωνάκι για τη θλιμμένη Άννα Μαρία

Η «Espresso» εντόπισε την τέως βασίλισσα λίγες ημέρες μετά...

Σία Κοσιώνη: Παραμένει στην Εντατική για 4η μέρα – Τι λένε οι γιατροί

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Σία Κοσιώνη νοσηλεύεται...

Ψινάκης για τη θρυλική φούστα του Ρουβά: «Είπα στον Valentino “μωρή ράψε κάτι να το ρίξω σε εσένα”»

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή...

Εύη Βατίδου: Απόδραση στη Γαλλία – Χιόνι, σκι και… άλλη διάθεση

Η Εύη Βατίδου ταξίδεψε τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό...

Κλάματα και φωνές από τη Φαίη Σκορδά στο χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα – Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά επισκέφθηκε πρόσφατα το χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα για να κάνει σκι.

Από μελαχρινή σε ξανθιά ο Παναγιώτης Στάθης – Αυτή είναι η νέα του συμπαρουσιάστρια;

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το «Καλημέρα, Ελλάδα» μετά την απομάκρυνση της Αννας Λιβαθυνού;

Αποκλειστικό: «Ριφιφί» στη σχέση του Βλάχου – Xώρισε από την Εξηνταβελώνη

Τίτλοι τέλους έπειτα από δύο χρόνια σχέσης για Πάνο...